promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt a NASA az ufókról: sokkoló adatokat közöltek a tudósok, ezt senki se gondolta volna
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A NASA elárulta az igazságot az ufó-észlelésekkel kapcsolatban, a Pentagonhoz rengeteg bejelentés érkezik.

Valószínűleg mindenki elgondolkodott már legalább egyszer azon, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek. Vannak, akik szerint csupán a fantázia szüleményei, és olyanok is bőven akadnak, akik teljes mértékben hisznek bennük. Egyértelmű bizonyítékot még nem találtunk rájuk, de a legtöbb szakember egyetért abban, hogy valószínűleg van élet a Földön kívül is, csak nagyon-nagyon messze – persze ettől függetlenül akadnak egészen meredek elméletek is a témában.

Egyre több a megmagyarázhatatlan ufó-észlelés a bolygónkon, és ugyan maga az ufó szó azonosítatlan repülő tárgyat jelöl, sokan mégis az űrlényekkel azonosítják őket. A Pentagon rengeteg bejelentést kap ilyen észlelésekről, a NASA is aktívan foglalkozik ezzel, most pedig egy eseményen olyan dolgot mondtak az űrügynökség képviselői, ami egészen sokkoló volt mindenki számára.

Kiderült, hogy az utóbbi 27 évben világszerte nagyjából 800 ufó-észlelés történt, ami azt jelenti, hogy évente körülbelül 30 alkalommal értesítették a hatóságokat, hogy valami furcsa dolgot látnak az égen – akár civilek, akár katonák.

A NASA szakembere külön kiemelte, hogy sokra még mindig nem sikerült magyarázatot találniuk, mivel egyes ufók olyan gyorsan mozogtak, és olyan különlegesen manővereztek, hogy olyat még a légierőnél sem láttak még a pilóták – ez pedig egyszerre hátborzongató és végtelenül izgalmas.

Azért lehet több mostanában az ufó-észlelés, mert már szinte mindenkinek ott van a mobiltelefon a kezében, így másodpercek alatt fel tudja venni, ha valami érdekes fényjelenséget lát az égen. Sokszor egyszerű ezekre a magyarázat, de úgy tűnik, hogy vannak esetek, amik előtt még a NASA, illetve a Pentagon is értetlenül áll – vagyis egyelőre mindenki eldöntheti magának, hogy valóban földönkívüliekről van szó, vagy esetleg csupán egy eddig ismeretlen, titkos katonai fejlesztésről.

Aki esetleg kíváncsi már érdekes teóriára a földönkívüliekkel kapcsolatban, az itt megnézhet egy érdekfeszítő videót a témáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás