promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A NASA asztronautája döbbenetes dolgot mondott az idegenekről, tényleg ez lenne az igazság?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdemes elgondolkodni az űrhajós szavain, ez egy egészen új megközelítése a földönkívülieknek.

Számtalan elmélet létezik az űrlényekkel kapcsolatban, ebben a pillanatban is rengeteg szakember foglalkozik a témával, ami az egész emberiséget érdekli. A legalapabb kérdés az, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek, utána pedig egy „igen” válasz esetén azt is fontos lenne tudni, hogy mennyire fejlettek, tudnak-e rólunk, és mik a terveik velünk – van, aki szerint már rég a Földön vannak az idegenek.

Persze hiába egyre több a bolygónkon a megmagyarázhatatlan ufó-észlelés, egyelőre nincs megdönthetetlen bizonyíték az űrlények létezésére, így minden csak elméleti síkon mozog, akármennyire is megalapozottnak tűnik pár teória. Viszont vannak olyan szakemberek, akiknek a véleménye kicsit kiemelkedik, mivel vannak olyan tapasztalataik, amik bőven hozzátesznek a szavahihetőségükhöz – ilyen a NASA ismert és sokat látott asztronautája, Stan Love is, aki eléggé meghökkentette a világot pár mondatával.

Az űrhajós szerint a földönkívüliek nem jutottak még el a Földre, és azt is elárulta, hogy miért gondolja ezt.

Stan Love tudja, hogy milyen rettenetesen sok energia kell az űrutazáshoz, főleg, ha egy olyan járműről van szó, ami akár nem a mi Naprendszerünkből jön. Éppen ezért állítja azt, hogy ha valaha is jártak volna a bolygónkon űrlények, akkor arról tudnánk, mivel komoly nyoma lett volna annak – egészen konkrétan a Föld egy jelentős részét felégetné egy olyan hajtómű, ami erre képes.

A szakember azt is hozzátette, hogy ha el is jönnének a földönkívüliek hozzánk, akkor nem pazarolnának ekkora energiát csak azért, hogy Amerikában elraboljanak teheneket, és egy maréknyi emberen kísérletezzenek – ezzel utalva arra, hogy az Egyesült Államokban rendszeresen megjelennek olyan hírek, hogy egyesek azt állítják, elrabolták őket az ufók, illetve a teheneik is az űrlények miatt tűntek el.

Mindenképp érdekes és elgondolkodtató, amiket Stan Love mond, hiszen van benne ráció, de persze ő is csak a saját teóriáját osztotta meg a világgal, szóval nem lehet biztosnak venni a szavait.

Itt lehet megnézni egy érdekes videót az idegenekkel kapcsolatban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás