promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Üzenetet kaptunk a földönkívüliektől? Rejtélyes jelet fogtak a kutatók, itt a bizonyíték az űrlények létezésére?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még a szakemberek sem zárják ki, hogy valóban űrlények állhatnak a titokzatos jel mögött.

A folyamatos ufó-észlelések miatt ismét felkapott téma lett, hogy vajon léteznek-e földönkívüliek, még úgy is, hogy maga az „ufó” szó csupán az azonosítatlan repülő tárgyakra utal, vagyis nem feltétlenül jelenti azt, hogy idegen eredetű, hiszen lehet földi objektum is. Nemrég Las Vegasban történt egy sokakat felkavaró eset, ugyanis többen is furcsa égi jelenséget láttak, és volt, aki szerint űrlények szálltak le a kertjében:

Persze megdönthetetlen bizonyítékot még mindig nem találtunk a földönkívüliek létezésére, de az biztos, hogy rengeteg megmagyarázhatatlan furcsaság történik mostanában a bolygónkon. A tudósok folyamatosan figyelik a Földet, és természetesen a világűrt is, nagyon komoly eszközökkel vizsgálgatják a messzeséget, hátha választ kapnak a sokakat érdeklő kérdésekre – nos, most történt egy egészen hihetetlen áttörés.

A szakemberek elkészítettek, és már be is vetettek egy olyan programot, ami képes arra, hogy a világűrből érkező, zavaros jelek között összefüggéseket, ismétlődéseket találjon – és ez az eszköz most olyasmire lelt, ami egészen hátborzongató.

Állítólag a Tejútrendszer közepéből ismétlődő jelek érkeznek, ami azért is érdekes, mert ez nem éppen nevezhető természetesnek – vagyis még a tudósok szerint is könnyen elképzelhető, hogy idegenek üzenetéről van szó, amit egyelőre sajnos még nem sikerült megfejteni, de kiemelt figyelmet szentelnek ennek a szakértők.

Egyes teóriák szerint hozzánk hasonló módon az űrlények is folyamatosan kutatják az életet az univerzumban, de az egyelőre még kérdéses, hogy milyen szándékkal. Ha csak a tudásvágy, vagy esetleg a segítségnyújtás hajtja őket, akkor nagyon jól járhat az emberiség, de ha sokkal fejlettebbek nálunk, és ártani akarnak nekünk, akkor az nagyon aggasztó – persze mindkét eshetőség egyelőre elméleti síkon mozog, hiszen még mindig nem lehet tudni biztosan, hogy léteznek-e földönkívüliek.

Itt lehet megnézni egy érdekes videót a földönkívüliekkel kapcsolatos elméletekről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás