promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hazudnak az ufókról az amerikaiak? Kitálalt az exrendőr, durva dolgokat állít a kormányról
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy döbbenetes ufó-észlelés tartja lázban egész Amerikát, az idegenek már a Földön lehetnek.

Pár napja olyan dolog történt Las Vegas-ban, ami akár egy horrorfilmben is megállná a helyét. Az emberek egy furcsa, fényes dolgot láttak az égen, majd nem sokkal később bejelentés érkezett, hogy egy magas, félelmetes kinézetű lény jelent meg egy család kertjében. Mire kiértek a hatóságok, a feltételezett földönkívüli már eltűnt, de a helyiek érthető módon azóta is rettegnek.

A meghökkentő égi jelenséget a rendőrök is megörökítették, így ismét szinte csak az űrlényekről beszélnek Amerikában. Persze a létezésük még kérdéses, hiszen nincs rá bizonyíték, illetve maga az ufó szó is csak az azonosítatlan repülő tárgyakra utal, szóval azok lehetnek földi eredetűek is – de a szemtanúk beszámolói a kertben látott földönkívüliről senkit sem hagynak nyugodni, hiszen ha tényleg egy idegen lényt láttak, akkor az azt jelenti, hogy léteznek, ráadásul már a Földön vannak.

Persze bőven akadtak olyanok is, akik átverésnek gondolták azt, hogy megjelent valakinek a kertjében egy űrlény, viszont most történt egy elég gyanús dolog, ami új megvilágításba helyezheti az egész történetet.

A hatóságok általában azt mondják, hogy nincs ok pánikra, nem léteznek űrlények. A nagy riadalmat keltő égi jelenséget is azzal magyarázták, hogy biztosan egy meteor volt, semmi több. Viszont az elég érdekes, hogy minőségi megfigyelő kamerákat helyeztek el a területen, ahol állítólag a földönkívüli lényt látták. Az ott élő embereknek azt mondták, hogy ez csupán azért van, nehogy megjelenjenek a „bámészkodók” – de egy exrendőr máshogy gondolja, és leleplezte az amerikai kormányt.

Doug Poppa szerint egyáltalán nem szokása a hatóságoknak csak úgy ilyen drága, komoly felszerelést létesíteni egy ilyen ügynél, vagyis ez arra utalhat, hogy az amerikai kormány is úgy gondolja, van alapja a szemtanúk állításainak, és tényleg járhatott ott egy nagyon magas, nagy szemekkel rendelkező, szürkés-zöldes bőrű űrlény – de mégis megvezetik az embereket, és hazudnak nekik, már csak az a kérdés, hogy miért.

Könnyen elképzelhető, hogy jóval többet tud az amerikai kormány, mint amennyit megoszt a nyilvánossággal, hiszen valószínűleg nem akarnak pánikot kelteni azzal, hogy elárulják, mit tudnak az ufókról – vagyis egyelőre továbbra sem lehet biztosan tudni, hogy léteznek-e, így mindenki eldöntheti magának, hogy mit hisz.

Itt lehet megtekinteni egy riportot a nagy port kavaró ufó-észlelésről Las Vegas-ban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás