promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy gigantikus űrlény holttestére bukkantak a tengerparton, itt a bizonyíték arra, hogy az idegenek már a Földön vannak?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ausztrália partján találtak egy rejtélyes lényt, aminek a látványa szinte sokkolta az embereket.

Örök vita, hogy vajon léteznek-e űrlények, vagy sem. Sokak szerint arrogáns lenne azt gondolni, hogy egyedül vagyunk az univerzumban, míg mások úgy gondolják, hogy csupán kitaláció a földönkívüliek létezése. Bármi is legyen az igazság, folyamatosan terítéken van a téma, főleg a rengeteg ufó-észlelés és megmagyarázhatatlan jelenség miatt, amik mögött egyesek szerint kétségtelenül az idegenek állnak.

Vannak olyan teóriák, amik szerint a földönkívüliek már a Földön vannak, esetleg a tengerek, óceánok mélyén rejtőznek, és várják a megfelelő pillanatot, hogy megmutassák magukat. Az még egyelőre kérdéses, hogy békés, vagy nem békés szándékkal fednék fel magukat, de ez egy más téma, ugyanis egyelőre még a létezésükre sincs bizonyíték – bár még 2020-ban történt egy egészen megrendítő eset.

Éppen Ausztrália partján sétálgatott két állatorvos, mikor megláttak egy hatalmas, nagyjából 2 méter hosszú, rejtélyes kinézetű lényt, ami már valószínűleg egy ideje nem élt.

Közelebb mentek a furcsa holttesthez (ami a kommentek alapján sokak szerint egyértelműen űrlénynek tűnt), de ők első ránézésre nem tudták eldönteni, hogy pontosan mit is látnak – majd rájöttek, hogy mi az, és ekkor jött csak az igazán nagy döbbenet, hiszen tényleg sosem láttak még ilyet.

Kiderült, hogy nem egy idegen lényről van szó, hanem csupán egy méretes holdhalról, ráadásul azon belül is még egy viszonylag kisebb példányról, hiszen ezek a halak akár 4 méteresre is meg tudnak nőni. Leginkább az egyenlítő környékén fordulnak elő ezek az élőlények, éppen ezért volt olyan meglepő és titokzatos, hogyan is került Ausztrália partjára. Valószínűleg ezért nem ismerték fel az állatorvosok, mivel ez egy elég ritka hal, főleg arra – minden bizonnyal a globális felmelegedés hatásai miatt keveredett oda.

Itt lehet megnézni pár képet róla:

Itt pedig élőben is meg lehet tekinteni egy hatalmas holdhalat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás