promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeaszalódott UFO-tetemet találtak egy apró településen, másnapra nyoma veszett
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy halott földönkívüli rejtélye okozott pánikot a kis faluban, miután a tetem eltűnt. A rendőrség arra kérte a lakosságot, hogy hallgassanak az ügyről.

Mostanában egyre többen látnak azonosítatlan repülő tárgyakat az égen, de olyanra nem volt példa a közelmúltban, hogy valaki egy halott UFO-ról számolt volna be. Most az egész világ megismerheti a bolíviai apró falu, Huarina nevét, hiszen a mindössze 1300 fős település lakói azt állítják, hogy egy földönkívüli tetemet találtak a vízelvezető árokban.

Az eset még március elején történt, de a furcsaság az egészben, hogy mire másnap visszamentek a tetemhez, már nem találták ott. Az ügy a halott UFO megtalálása előtt két nappal kezdődött, amikor a falu lakói egy rejtélyes, zöld fényt vettek észre az éjszakai égbolton, amiről azt hitték, hogy idegen űrhajó. Ugyanezen az éjszakán több szemtanú állítása szerint futkorászó, különös kinézetű alakok is megzavarták a helyiek nyugalmát. A lakók szerint a lények nagyon kicsik voltak - a koboldokhoz hasonlították őket.

„Miniatűr lények voltak, mint azok a kis emberek, akik a gyerekeknek tűnnek fel”

- fogalmazott Rita Marquez, helyi lakos.

(Fotó: Daily Star)

Egy ilyen kis lénynek a tetemét találták meg utána a vízelvezető árokban is, többen le is fotózták, hogy bizonyítékkal is alá tudják támasztani az állításukat, hiszen tisztában voltak vele, hogy a legtöbben nem hinnék el nekik az egészet.

A falu lakói egy UFO-szakértőnek is elküldték a felvételeket. Juan Carlos Aliaga azt mondta, meg fogja vizsgálni az ügyet, hiszen neki is meggyőződése, hogy egy idegen fajbeli lény látható a képen. A helyi hatóságok egyelőre arra kérték a falu lakóit, hogy hallgassanak az állítólagos idegenlátogatásról, de persze így is kiszivárogtak az információk. Egyelőre mindenkit az foglalkoztat, hogy mi történhetett az eltűnt, összeaszalódott, állítólagos UFO-tetemmel; visszajöttek-e érte a fajtársai vagy valaki esetleg hazavitte trófeának.

(forrás: Daily Star)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás