promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Riasztó videó kering a neten 2027-ből: valóban ez vár az emberiségre rövid időn belül?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cáfolhatatlannak tűnik a bizonyíték, valóban a jövőből érkezett a felvétel?

Aggasztó videók kezdtek el keringeni a neten egy titokzatos Tiktok felhasználó jóvoltából, aki nem kisebb dolgot állít, minthogy 2027-re egyetlen egy ember maradt életben a földön, az pedig ő. A kilétét titkolja, érthetetlen (vagy éppen érthető) módon nem fedi fel az arcát. A felvételek készítője azt állítja, hogy időutazó és figyelmeztetni szeretné az emberiséget a közelgő végre.

Azt nem árulta el, hogy pontosan mi történik, vagy mi okozza majd a katasztrófát, Javier (így hívják ugyanis a vélhetően férfit) szimplán csak videókat közöl minden kommentár nélkül.

Népszerű turisztikai látványosságoknál sétál és fővárosok kihalt utcáin, fényes nappal, ahol nehéz elképzelni, hogy éppen ilyen szerencsés pillanatban sikerült elkapnia ezeket az egyébként zsúfolt helyeket. A videóit több százezren nézik meg és nagyon megosztja az embereket: vannak akik elhiszik, hogy ez a riasztó jövő és a titokzatos videós valóban igazat mond, de sokan szkeptikusak és egyenesen ízléstelennek titulálják a rémhírkeltést. Megint mások élőzést kérnek az utolsó túlélőtől, ami érthető, azonban eddig erre semmilyen válasz nem érkezett: sőt, a kommentekre sem reagál semmit, azonban a videók egyre szaporodnak, egyre extrémebb és egyre kihaltabb helyekről. Az pedig, hogy az élőzést hogyan lehetne megoldani a jövőből elég sok kérdést vet fel.

Sokak szerint a férfit (vagy nőt) az buktatta le, hogy még mindig van áram, amit egy világvége után elég nehéz lenne elképzelni, ezt kommentben többen meg is jegyezték. Mindenesetre elgondolkodtató ez az egész, főleg, hogy egyre másra jönnek a világ pusztulásáról szóló jövendölések, ez azonban minden eddiginél közelebbi dátum.

A sokkoló felvételekből mi is szemezgettünk néhányat, amiket itt láthattok a cikkben, döntsétek el, hogy pontosan mi lehet a felvételen.

Az egyik Dél-Spanyolországban található, turisták által gyakran látogatott tér így néz ki a titokzatos idegen videójában:

@unicosobreviviente Respuesta a @Javi.... Overcome - Skott

Egy másik helyen szintén egy szál lélek sincs, a hatalmas térben itt is egyedül videózott az állítólagos időutazó:

Ezt még könnyű lenne elhinni, esetleg egy gazdag, befolyásos emberről van szó, aki lezáratott egy termet, de a többire nehezebb logikus magyarázatot találni.

Nektek mi a véleményetek? Manipulált felvételről van szó, vagy egy egyszerűen jól elkapott pillanatról, netalán igaz a rémisztő jóslat és valóban egyetlen ember élte túl a világvégét? Az biztos, hogy pár pusztulásról szóló jóslatot túlélt már a föld, de ilyen bizonyítékot eddig egyik előtt sem tudtak szolgáltatni.

Forrás: dailystar.co.uk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás