promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
12 év múlva meteorit csapódik a Földbe, és fél Amerikát elpusztítja – egy állítólagos időutazó szerint
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vészjósló dolgokat mondott a jövővel kapcsolatban egy állítólagos időutazó.

Rengeteg hollywoodi filmet láthattunk már arról, hogy vajon mi is történne, ha egy meteorit csapódna a Földbe, és világvégét okozna. Ennek persze csekély az esélye, de sosem elképzelhetetlen, és talán ez a legfélelmetesebb az egészben, hiszen ha így is lenne, nem biztos, hogy elmondanák nekünk, mivel senkinek sem hiányzik a tömegpánik – bár vannak, akik tudnak belőle profitálni.

Az utóbbi években egyre többen vallják magukat időutazónak, és osztanak meg vészjósló dolgokat a jövővel kapcsolatban. Az egyik legnépszerűbb ilyen felhasználó a TikTokon van realtiktoktimetraveler néven, és nem egyszer osztott már meg a nagyérdeművel egészen meghökkentő jóslatokat, amik persze egyáltalán nem a megnyugvásunkat szolgálják – főleg, mivel általában szörnyűségekről van szó.

Az állítólagos időutazó, aki magát valódinak vallja, és elvileg 2236-ból jött, elárulta, hogy 2034-ben egy meteorit fog a Földbe csapódni, és elpusztítja az Egyesült Államokat, vagyis mondhatni fél Amerikát – illetve azt is elmondta, hogy jövőre a tudósok feltámasztanak egy gigantikus őscápát; 2025-ben pedig 2 olyan bolygót is felfedezünk, ahol a sajátunknál fejlettebb idegen élet van.

Mindegyik elég félelmetesen hangzik, de persze jó eséllyel egyáltalán nem kell aggódni, hiszen elég valószínű, hogy semmi alapja nincs ezeknek az információknak. Ezekről az állítólagos időutazókról általában kiderül, hogy csak kitalációkat osztanak meg, mivel a kattintásra hajtanak, így jobban tesszük, ha a realtiktoktimetraveler jóslatait is a helyükön kezeljük.

Itt lehet megnézni a videót, amiben a meteorit becsapódását árulja el a felhasználó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás