promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az időutazó TikTokker három kulcsfontosságú dátumra figyelmeztetett 2023 elején
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van egy időutazó TikTokon, aki arra figyelmeztet, hogy a szakértők 2023-ban új univerzumokat fedeznek fel, és kapcsolatba is lépnek majd az idegenekkel A titokzatos TikTok-felhasználó azt állítja, hogy 2983-ból érkezett, és három kulcsfontosságú dátumra figyelmeztetett 2023 elején, beleértve az idegeneket és más univerzumokat is.

Egy rejtélyes TikTok-felhasználó, aki időutazónak vallja magát, azt állítja, hogy az emberiség 2023 elején új univerzumokra bukkan majd és először a világtörténelemben sikerül is kapcsolatba lépni az idegenekkel - számolt be az ügyről a Daily Star. A @2983.time.traveller felhasználónév mögé rejtőző alak eddig több mint 1500 követőt szerzett a hihetetlennek tűnő jósalataival, és azt állítja, hogy 2983-ból jött. 

A TikToker most három kulcsfontosságú dátumra figyelmeztetett A több mint 14 700 megtekintést elért videóban azt írta:

"Figyelem. Igen, igazi időutazó vagyok, vésd eszedbe ezeket a dátumokat 2023 elején".

A dátumok pedig alább olvashatók:

  • Január 30.: Az emberek három alternatív univerzumot fedeznek fel, amelyek kiegyensúlyozatlanok
  • Február 14.: Négy középiskolás Mexikóban soha nem látott, ismeretlen képességeket kap a Naptól
  • Február 10.: Egy UFO landol az 51-es körzet közelében, és egy új idegen fajt hoz magával. Keressetek biztonságos helyet!

A TikTok más felhasználóit azonban megosztotja a videó, így a kommentszekcióban kisebb viták alakultak ki, többek között arról is, hogy a rejtélyes időutazó valóban időutazó-e, és nem egy sarlatán. Valaki azt kérezte, hogy mi alapján kellene elhinni, hogy az időutazó valóban az-e, valaki más minden fenntartás nélkül azt írta, hogy hisz neki.

Megint más további kérdéseket tett fel, például megkérdezte, hogy mikor ér véget az orosz-ukrán háború. Az időutazó erre csak egy dátummal felelt.

"2026"

- írta. Nos, remélejük, hogy nem lesz igaza, és nem kell még három évig szenvednie Ukrajna lakosságának. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás