promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gécsek Fanni falnivaló őzikecombot mutatott, teljesen felcsúszott a szoknyája, ez az igazi karácsonyi ajándék
Borítókép:  Youtube - @VSport-ml1el
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik volt kedvese 10 millió magyart ajándékozott meg ezzel a látvánnyal.

Úgy tűnik, hogy az idei év villantás-versenyének győztese nem valamilyen híre tengerentúli színésznő lesz, hanem egy magyar lány: Gécsek Fanni. Fannit az ország nagy része Szoboszlai Dominik barátnőjeként ismerte meg, már akkor együtt voltak, amikor a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya az RB Leipzig csapatát erősítette.

Idén azonban nagyot fordult az élet a focistával: Dominik számára a németeknél futott kiváló szezon után elég nyilvánvaló lett, hogy nem marad sokáig a lipcseiek alkalmazásában, rengeteg európai sztárcsapattal összefüggésbe hozták, majd végül az angol bajnokság rekordbajnoka, a Liverpool FC mellett döntött.

Bár az angol kaland kezdete előtt arról szóltak a híre, hogy Fanni Liverpoolba is követi Dominikot, kapcsolatuk végül ezt nem élte túl: közös képeik eltűntek az internetről még szeptemberben, és később a futballista menedzsere, Eszterházy Mátyás is megerősítette hivatalosan, hogy a fiatalok 3 év után külön utakon folytatják.

A sport egyébként Fannitól sem áll messze: komoly szinten foglalkozott teniszezéssel, és Instagram-oldala (ami egyébként privát, kérni kell a követést, ahol egyébként majdnem 70.000 követője van) szerint a tanulmányait is a sporttal összefüggő területek irányában végzi, sportmenedzseri szakon csinálja az egyetemi mesterképzést.

Fanni azonban nem csak Instagramozik, hanem a 21. század adta önreklámozási lehetőségek közül bizony többel is: Tik-tok csatornáján szinte mindig találni valami olyan tartalmat, ami miatt joggal a kedvencünk. Egyik frissen közzétette videóján valóságos Disney-hercegnőként pózol a kamerának, egy olyan szerelésben, amiben valószínűleg még egy hollywoodi gálán sem néznék ki:

[[villantas1]]

Bár egy szakítás mindig fájdalmas, abban biztosak vagyunk, hogy Fanninak továbbra is vannak kérői, ezúton is további sok sikert kívánunk neki az életben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás