promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesül a bőr az arcunkról: a székesfehérvári kisboltban duplaáron adták a termékeket, ügyeleti díjat számoltak fel, ha valaki ma akart vásárolni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még egy utolsó ünnepi belerúgás jól esett a pórul járt vásárlónak, huszonezer forintja bánta.

Ádám (34) küldött nekünk egy levelet, nekünk itt már elrontotta az ünnepi hangulatot, de leírjuk, hogy más ne járhasson így:

Sziasztok! Teljesen oda az ünnepi hangulatom, meg nem kevés pénzem egy székesfehérvári kisboltos ügyeskedése miatt. Eléggé szétszórt ember vagyok, teljesen esélytelen, hogy lemenjen úgy a karácsony előtti készülődés, hogy ne kelljen boltba mennem és életem választottja is hasonlóan művészlélek, sajnos feledékenységben egymásra tudnánk licitálni.

Így volt ez most is, kiderült, hogy mindenkinek mindent megvettünk, kivéve egy dolgot: az ünnepi ebéd néhány eléggé nélkülözhetetlen hozzávalóját. Bár rengeteg bolt a 24-i zárvatartás mellett döntött, a városban sétálgatva emlékeztem, hogy egy kisbolt kifejezetten nagy betűkkel kiírta, hogy 24-én is áll a vásárlók szolgálatára.

Kocsiba ültem és neki is indultam a városnak, meg is találtam a boltot, nyitva is volt. Bementem és fél füllel hallottam, ahogy a kasszánál vitáznak, de annyira a kezemben tartott listára és az összetevőkre koncentráltam, hogy fel se fogtam amit hallok. Szépen összeszedtem, ami kellett, többször is ellenőrizve minden egyes tételt, majd odaálltam a kasszához és vártam, hogy behúzgálják a dolgokat. Meg is történt, majd jött az összeg:

29865 Forint.

Tessék? Kérdeztem vissza bizonytalanul, mivel ennek nagyjából a felével számoltam. A boltos elismételte az összeget, majd mikor továbbra is értetlenkedtem, akkor a maga mellett lévő táblára mutatott:

Boltunk 24-én dupla áron dolgozik, ügyeleti díjként az ünnepi, meghosszabbított nyitvatartás miatt.

Nem tudtam mit tenni, a cuccok nagyon kellettek, mivel már meg volt hívva a párom családja vendégségbe, nem állíthattam haza 3 zacskó chipsszel. Szájhúzva kifizettem a dolgokat, majd hazamentem, de nem mondanám, hogy nem voltam nagyon bosszús és szomorú, úgy éreztem, hogy ez átverés. Sok pénzt hagytam ott a boltban, a december amúgy is húzós és hóvége van, hiányzik minden forint. A feleségem is nagyon elkeseredett, magát hibáztatta, amiért nem tudta korábban összeszedni a bevásárlólistát.

Sírdogált kicsit, megnyugtattam és végül elkezdtük a főzést: ezek után csak remélni tudom, hogy a nap többi része, illetve az ünnep többi napja kellemesen telik majd, végülis, ahogyan mondani szokták: innen szép nyerni.

Boldog karácsonyt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás