promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabiból hülyét csinált az RTL, lejáratták az egész ország előtt, ennek biztos lesz következménye
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabiból főműsoridőben csinált viccet az RTL.

Tóth Gabi továbbra is kiemelt célpontnak örvend a hazai celebek között. Az énekesnő egyébként sem volt az abszolút kedvence az embereknek, de amióta kiderült, hogy elválnak Krausz Gáborral, még többen támadják őt a közösségi médián keresztül. Legutóbb akkor kapott kemény fricskákat, amikor a Sztárban sztár leszek döntőjében megvillantotta a bugyiját, illetve az intim testrészének környékét. Tóth Gabi előnytelen ruhájáról egyébként is sokan cikkeztek a finálé után, de miután valaki egy felnagyított képet is közzétett a villantásáról, elszabadult a pokol, és százával kapta az énekesnő a beszólásokat.

Tóth Gabi azt gondolta, hogy mindez pár nap alatt majd lecseng, de úgy tűnik, a karácsonya sem fog nyugalommal telni, főleg miután az RTL is hülyét csinált belőle. A csatornán fut a Kanapéhuszárok című műsor, amiben civil tévénézők reagálnak egy adott műsorra. Természetesen a TV2 produkciói is górcső alá kerültek, a Sztárban sztár leszekkel kapcsolatban valahogy mindig Tóth Gabit véleményezték a kanapéhuszárok, és ez a döntő után sem volt másképp.

Sőt, most még durvább oltásokat kapott az énekesnő az RTL megbízott fotelforradalmárjaitól, akik természetesen Tóth Gabi bugyiját és villantását is szóvá tették, de amellett sem mentek el szó nélkül, hogy az énekesnő mindig sírva fakadt a műsorban.

„Ez a legnagyobb produkciója, amikor sírva fakad”

- mondta az egyik tévénéző, aki előtte pont azt mondta, hogy "láttam a Tóth Gabi bugyiját, úgyhogy halál izgatott vagyok".

Tóth Gabi bugyiját a #kanapéhuszárok is kiszúrták Az extravagáns külső érző szívet takar, ám ehhez is volt egy-két szavuk a kanapéhuszároknak... #rtlhu

Posted by RTL on Friday, December 15, 2023


Szóval az énekesnőből most már az RTL is viccet csinál, de Gabit ez látszólag nem nagyon érdekli. Nem is csoda, hiszen gőzerővel készül március 10-ére, amikor is először lép fel egy Tina Turner emlékkoncerten. Tóth Andi korábban jelentette be, hogy ő többet nem vállal ilyen fellépéseket, a helyét pedig Tóth Gabi veszi át, tehát Andi helyett a Sztárban sztár leszek mestere fogja elénekelni Tina Turner egyik legendás slágerét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás