promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea cicije ingerlően kikandikál a szája pedig csókra állóan nedves: csak egy dolgot tudsz nézni a képen
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea olyan bevállalós volt, hogy a képet cenzúráznia kellett.

Mióta Los Angelesbe költözött, azóta nem hallunk már olyan gyakran Vajna Tímeáról, aki a tengerentúlon kezdett úgy életet. Elképesztő luxusvillájáról mi is írtunk korábban ebben a cikkünkben, az elképesztő építménynek nem kevesebb, mint hat hálószobája van, amiről elképzelésünk sincs, hogy miért lehet szüksége a hírek szerint jelenleg egyedülálló modellnek.

Érdemes megemlíteni, hogy nemrégiben Vajna Tímeát Arnold Schwarzeneggerrel is hírbe hozták, bár a filmsztárnak köztudottan stabil párkapcsolata van, így valószínűbb, hogy csak barátságról van szó. Azonban sosem lehet tudni, és a rajongók előszeretettel fantáziálgatnak ilyesmikről. Az mindenesetre biztos, hogy Tímeának rengeteg rajongója akad az interneten, Amerikából és Magyarországból egyaránt.

Vajna Tímea leginkább az Instagram oldalán oszt meg pillanatképeket az életéből, de még ott sem túl gyakran. Nem tartozik éppen a szégyenlősebb modellek közé, nagy előszeretettel vállal be sokat mutató képeket. Ezek között nem egy akad, ami egy férfimagazinban is megállnák a helyüket. Akadnak azonban néha játékosabb fotósorozatok is, ilyen ez a tengerparton készült sorozat, ahol bizony kikandikál a cenzúra mögül Tímea telt keble, miközben a kezeivel homokangyalt formáz. A cenzúrára azért lehetett szükség, hogy ne szegje meg az Instagram felhasználási feltételeit.

Tímea ezeken a képeken is sokat mutat, az egyiken például ajkait nedvesíti, formás keblei itt is rögtön szemet szúrnak, a férfi követők legnagyobb örömére. A fotóval valószínűleg Tímea különösen elégedett lehet, mivel nem annyira új fotó, de pinnelve van az Instagrammon.

Tímea egyébként elképesztő összegeket örökölt volt férjétől, a híres filmproducertől, Andy Vajnától. Azóta rengeteg mindentől megvált, és az instagram tanúsága szerint a nevét is visszaváltoztatta leéánykori nevére, Palacsik Tímeára, ennek ellenére a legtöbben még ma is Vajna Tímeaként hivatkoznak rá. Az mindenesetre ugyancsak viszonylag friss hír, hogy Tímea annyira elégedett az amerikai álomélettel, hogy a budapesti ingatlanját már árulja is, erről itt írtunk korábban. Ha még több villantás is érdekel, ajánljuk figyelmedbe ezt a cikkünket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás