promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez már mindenen túltesz: Tóth Gabiról vállalhatatlan vicckép készült, mindenki a hasát fogja az énekesnőnek meg pirul a képe
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennyire nagy állast soha nem adott még az internet Tóth Gabinak.

Tóth Gabit utálni amolyan alapvető sikknek minősül a magyar társadalomban: ha bármi értékelhetőt találsz az énekesnőben, akkor valami nagyon nagy baj van veled. Tartja a közvélemény. Azonban ez korántsem igaz: én személy szerint az utóbbi időben rengeteg cikket írtam Gabiról és számomra egy hebrencs, bolondos, életigenlő, útkereső nő képe rajzolódott ki, aki igazából egyetlen dolgot szeretne: boldognak lenni.

Oda meg vissza vágom az összes interneten róla megjelent anyagot és nézem a közösségi oldalát is: írtam arról is, ahol legutóbb vacsorázott, bár semmilyen negatív felhang nem volt ebben.

Azonban: sokan nem állnak meg ott, hogyha valaki híres, akkor az élete valamennyire közérdeklődésre tart számot, egyesek sokkal tovább mennek: undorító képeket, kollázsokat, mémeket készítenek Gabiról, akinek egy bűne van: ugyanúgy, mint bármelyik embernek, vannak életszakaszai, illetve szeretne jól és boldogan élni. Emiatt próbálkozik, keresi magát, megteszi amit vár a "haza" és emellett egyébként nem árt senkinek.

A szokásos napi cikkötleteim összeállítása közben böngésztem az internetet és ekkor szembejött velem valami egészen sötét és gonosz: egy összevágott, feliratokkal tűzdelt kép, amit cikkünk végén majd a kedves olvasó is megtekinthet.

Az érdekes az, hogy ez a Gabi botrány már elcsitulni látszik, mert mindenki azzal van elfoglalva, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna egy párt alkotnak-e, mégis vissza és visszatérünk oda, hogy kerekítsünk megalázó tartalmakat a (volt) feleségről.

A kép talán valamennyire egy spirituális gúnyolódás, görbe tükör, sokan (bár már baromi elcsépelten) azt mondanák, hogy egy fricska: holott ez ennél sokkal több és sokkal kevesebb is. Egyrészt nem vicces. Nem beszélünk így, nem nyilatkozunk így egy nőről, emberről, senkiről. Az, hogy a kapcsolatát közszemlére tegye, szinte nem is választás kérdése, egy időben arról szóltak a híradások, hogy a fotósok a kerítésére másznak fel, emiatt pedig már perelni is akar. Másrészt pedig amennyi idő egy ilye képet összetenni, annyi idő alatt én például odarakok egy pörköltet: ha már a nagy női tulajdonságokat akarjuk fejtegetni. Harmadrészt ez a Fricska poén már elképesztően elcsépelt: aki ebből eddig nem hajtott hasznot, most már engedje el.

Másrészt pedig: egyetlen embertársunk sem szolgált rá arra, hogy ennyire mélységeiben alázzuk meg, vagy így beszéljünk róla. Lehet vicc tárgya Gabi heves természete, mimikája, vérmérséklete és teátrálissága, még talán az is, hogy változtatja a véleményét, de ez ilyen: emberek vagyunk, meggondoljuk magunkat dolgokról.

A felirat ez a képen: Minden szutyok testben lakozik egy lélek is.

Több kommentárt ehhez nem is fűznék, itt tudjátok megnézni a botrányos Gabyguard mémet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás