promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Virág falatnyi bugyiban tolja az arcodba a melleit, tűhegyes bimbóit alig takarja el az aprócska melltartó
Borítókép:  Youtube - leventeklubja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikor lett ennyire szexi Győzike kisebbik lánya?

Az ország egyik legismertebb showmanjét Nógrád megye adta Magyarországnak. Már ennyiből lehet sejteni, hogy kiről beszélünk, de azért eláruljuk: természetesen Gáspár Győzőről.

Gáspár Győző könnyűzenészként kezdte, a '90-es években megkerülhetetlen volt a Romantic nevű formáció (melyben azért nem Győző volt a fő énekes: két kiváló kollegina, Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsa szintén hozzátették a magukat), amely elhozta neki az országos ismertséget.

Sikeres zenei karrierjét jó üzleti érzékkel váltotta showman-i szerepre. Az egykor az RTL-en futó családi reality sorozata, a Győzike Show tulajdonképpen teljesen úttörő volt a maga műfajában.

A műsornak köszönhetően megismerhettük az egész Gáspár családot: Győző a családfő, felesége, Gáspár Bea, akivel két kislányt nevelnek: Virág és Evelin. A műsor forgatása alatt a két lány még nagyon-nagyon kicsi volt, azóta azonban már sok idő eltelt, és Virágról talán nem túlzás a kijelentés, hogy bombanővé érett.

Az ifjú hölgy 2002-ben született, tehát 21 éves - már a tengerentúlon, az Amerikai Egyesült Államokban is kiszolgálnák egy kocsmában. Instagram oldalán rendszeresen tesz közzé tartalmakat, és mi nem győzünk ámulni, milyen gyönyörű ifjú hölggyé érett Gáspár Győző lánya - elképzelhető, hogy van valami az északi, nógrádi levegőben.

Virág szeret elegánsan öltözni, és van is érzéke hozzá, szettjei, amiket feltölt magáról, bármelyik női divatmagazinban is megállnák a helyüket - hát még ha fürdőruhában teszi ugyanezt. Virág egy szanuából jelentkezett be, és bizony nem sok mindent takar az a bikini: megcsodálhattuk Virág gyönyörű, csinos alakját. Az biztos, hogy a nagy téli hidegben becsempészett egy kis meleget a szerkesztőségünkbe, reméljük, hogy Virágnak van szauna bérlete - és szépen kérnénk, hogy továbbra is ossza meg velünk az ilyen élményeit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás