promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az anyósommal csalom a feleségem, de a húga is a szeretőm: rettegek a közös karácsonytól, mindegyik engem akar majd
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem a feleségemmel voltam először a családból.

Olvasónk Károly szorult hangvételű levelet küldött, olvasóink segítségét szeretné kérni ahhoz, hogy kivágja magát ebből a finoman szólva is kellemetlen szituációból:

Jönnek az ünnepek és mindenki az ajándékvásárlással, receptekkel, üdvözlőlapokkal foglalkozik. Nekem azonban ennél sokkal nagyobb problémám van: találkozni fog egymással a feleségem és a két szeretőm. Ha felmerülne bennetek, hogy ez hogyan lehetséges, az egy egészen őrült szituáció. Volt korábban egy párom, akivel sokáig voltunk együtt, de az elejétől fogva nem klappoltak köztünk a dolgok.

Hiányzott az intimitás, hiányzott az, ami egy férfiembernek fontos, de az otthont viszont megteremtette: így eltekintettem a hideg hitvesi ágytól. Ekkora került be az életembe Éva, egy tüzes, 50 körüli nő, aki aztán igazán tudta mitől döglik a légy.

A viszonyunk szenvedélyes volt és pár hónapig tartott és egy egészen különös dolog vetett neki végett: találkoztam a lányával, Emesével, akivel az első percben egymásba szerettünk. Éreztem, hogy ez más, ez különleges, így szakítottam az akkori lánnyal és azonnal komolyan jövő tervezésbe fogtunk. Remekül haladtak a dolgaink, összeköltözés, házasság. Az anyjával természetesen megszakítottam a kapcsolatot. Aztán az egyik családi esemény úgy alakult, hogy a húga hazaért az ázsiai körutazásából, így akkor találkoztam vele először.

Rszta hajú, tetovált lány, szöges ellentéte a páromnak, aki akkor már a menyasszonyom volt. Izgalmas történetek garmadáját mesélte el, cicaszemre sminkelt tekintete pedig szerintem bárkiről ledumálta volna a boxert. Próbáltam magamnak megálljt parancsolni, de az esti italozás végül tragikusan végződött: a menyasszonyom korán kidőlt, a húga pedig valami egészen másba dőlt bele.

Másnap szégyelltem magam, rettenetesen, de Dórin (Emese húgán) semmit nem vettem észre. Nem történt különösebb folytatása a dolognak, elkezdtük szervezni az esküvőt Emesével és a dolgok haladtak a maguk ütemében. A szervezés közben azonban Éva annyira megértő és figyelmes volt, hogy a dolgok hogy, hogy nem, úgy alakultak, hogy felmelegítettük azt a bizonyos töltött káposztát.

Erre pár nappal Dóri is küldött egy üzenetet: hiányzom neki, nosztalgiázzunk kicsit. Ebbe is belementem.

Eközben lezajlott az esküvő és sokáig nem történt semmi, azon kívül, hogy mindkettőjükkel viszonyom volt. Most pedig jön a karácsony.

Mindenki meg van hívva és rettegek hogy lebukom: egy hétig össze leszünk zárva és biztosan lesz olyan idő, mikor az anyósom és Dóri egyszerre szeretnének egy kis összebújást. És még a feleségemre is figyelnem kell, meg az apósommal jópofizni. Ez a titok teljesen megmérgezi az ünnepet, de olyan mélyen vagyok már a hazugságtengerben, hogy esélyem sincs kikecmeregni. A megcsalás még csak egy dolog lenne, na de a kivel, mikor mennyi ideig... Ép eszű ember ezt hogy bírja ésszel?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás