promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez megőrült: a mellei teljesen kibuktak semmit sem takaró ruhája alól, ami egyetlen fémlemez volt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt mégis hogy képzelte az énekesnő? A szexi pillanatról felvétel is készült.

Jennifer Lopez mára már több mint énekesnő - egy igazi befolyásos díva. Szülei puerto rico-i származásúk, ő maga azonban már New York-ban látta meg a napvilágot, annak Bronx nevű negyedében.
Egész kicsiny gyermekkorától kezdve énekléssel és tánccal szeretett volna foglalkozni: a cél elérése érdekében 19 évesen beiratkozott egy new york-i tánciskolába. Különböző manhattani klubokba járt fellépni pénzkeresés végett, de ezt nem tartotta elégségesnek, így hamar elkezdett castingokra is járni, be is válogatták 1991-ben egy vígjáték mellékszerepére, ezen túl szerepelt MC Hammer legendás klipjében, a U Can't Touch This-ban, és Janet Jackson háttértáncosa is vlt világkörüli turnén.

Zenei karrierje 1998-ban kezdődött, a Sony szerződött vele egy albumra, melyet igazi sztárproducerek segítségével valósított meg, és rögtön be is jutott az amerikai top 10-be a lemez.
Jennifer Lopez gyakorlatilag azóta a világ egyik első számú női előadójának számít, még a 2020-as években is adtak ki olyan listavezető slágereket, amik az ő közreműködésével készültek - gondoljunk csak a Pitbullal közös On the Floor-ra.
Jennifer Lopez nem csak elképesztően gyönyörű nő, de mint látjuk, tanult profi táncos és énekesnő is - és minden bizonnyal üzletasszonynak sem utolsó, Hollywood egyik leggazdagabb nőjének tartják, saját ruhamárka, parfüm, sminktermékek - J. Lo igazán nem aprózza el.

A híres és gazdag emberek egyik elfoglaltsága a különböző gálákra járás, és az alól J. Lo sem kivétel: pár napja rendezték meg a neves ELLE magazin szervezésében a "Women of Hollywood" ("Hollywood női") nevű összejövetelt, ahol J. Lo is tiszteletét tette, egy sokat látni engedő, meglehetősen furcsa ruhában.
Az énekesnő általában kifogástalan öltözékben jelenik meg mindenhol, és hát biztos valaki szerint ez is hibátlan - a kommentelők nem igazán tudják hova tenni a dolgot, a csillogó evőke-szerű tárgy nem igazán tűnik ruhadarabnak, dehát mi nem igazán akarunk beleszólni a művésznő stylistjának munkájába - mi csak a képeket szeretnénk élvezni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás