promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shakira nedves keblei milliókat fognak hipnotizálni, de alul is történt nála változás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shakira ismét elővette a dögös oldalát, és alaposan felforgatta vele az internetet.

Anno ugyebár az internet Shakira és Piqué szakításától volt hangos. Érdekesség, hogy ha nagyon legörgetünk, akkor az énekesnő Instagram oldalán még mindig tudunk találni közös fotókat.

A kolumbiai énekesnő és a spanyol focista 2010-ben ismerkedtek meg, a kapcsolatuk pedig több mint 10 évig tartott. Ez alatt két gyermekük született: Milan és Sasha. A szakításukat anno egy közös közleményben jelentették be. Azt kérték, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket és a gyerekeiket, akiket szeretetteljesen nevelnek továbbra is.

Az énekesnő állítólag kétszer is megpróbálta helyrehozni a kapcsolatukat, de a focista már nem volt nyitott a békülésre, sőt, más nőkkel kezdett el találkozgatni, és meg is csalta Shakirát. A művésznő nagyon nehezen viselte a szakítást és a férje hűtlenségét. Elmondása szerint élete legrosszabb pillanatában tudta meg, hogy Piqué félrelépett.

Shakira azóta sem adta fel az álmait és a karrierjét. Nemrég jött ki az új klipje, a Copa Vacía (Üres kupa), amely egy fájdalmas szerelmi történetet mesél el. A dalban több utalás is van Piquére és a szakításra.

Shakira sellőként, többnyire félmeztelenül látható új videoklipjében, amely Manuel Turizóval közös rakott össze. A nedves keblei egészen biztosan milliókat fognak hipnotizálni. Az énekesnő a napokban az Instagram-oldalán is több videót, illetve fotót osztott meg erről, de mi azért elővettük egy régebbi popsivillantását is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás