promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Shakira brutálszexi, alig takaró bőrszerkóban tért vissza szakítása után
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szexi kolumbiai énekesnő mindenkinek megmutatta, hogy mit veszített Piqué.

Vannak hangos válások és szakítások, és vannak nagyon-nagyon hangosak. Ez utóbbibbi kategóriába tartozik Angelina Jolie és Brad Pitt válása és Shakira és Gerard Piqué szakítása is. Utóbbi tavaly bejárta a világsajtót. A kolumbiai énekesnő azóta sem hajlandó volt élettársának megbocsájtani a megcsalást, és minden lehetséges módon próbál Piquének és új barátnőjének keresztbe tenni. Legutóbbi dala is a megcsalás miatt érzett fájdalmáról és megalázottságáról szól, de kiírta magából a sértettsége nagy részét a szövegben, a dal pedig világszerte tarol a slágerlistákon. 

Nem véletlen, hogy Shakira újra belecsapott a showbusiness és a koncertezés zajos világába, és nem is akárhogyan tért vissza. A 46 éves énekesnő a The Tonight Showban volt meghívott sztárvendég, és egy brutálszexi ruhában ment a műsorba. A fekete, erősen kivágott bőrnadrág (hajaz Christina Aguilera Dirty-videójában viselt nadrágjához), és az átlátszó, mell alatt kivágott body nagyon jól állt Shakirának és csak úgy ragyogott a színpadon, ahol legutóbbi slágerét is előadta - írja a Daily Mail. 

Shakira interjút is adott a Tonight Showban Jimmy Fallonnak, ahol már egy másik ruhát viselt, de az sem volt kevésbé szexi. Fekete miniruhájában egyáltalán nem nézett ki 46 évesnek és a közönség is imádta Shakirát.

[[ins]] 

Shakira és a focista Gerard Piqué, 2 gyerek szülei, de annyira megromlott köztük a viszony a szakítás óta, hogy Shakira kizárólag magához akarja láncolni a gyerekeket, szerinte Piqué rossz apa és nem törődik a gyerekeivel. Az, hogy Piqué megcsalta Shakirát a férfi személyi asszisztensével pedig abból derült ki, hogy az énekesnő észrevette, hogy fogy a lekvár a spájzban, pedig sem ő, sem a gyerkei, sem Piqué nem szerették. Így bukott le a focista 10 évvel fiatalabb barátnője, Cara. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás