promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Slipknot énekese Shakirát tartja a legszexibbnek – interjú
Borítókép:  HERBERT P. OCZERET / APA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Corey Taylor a női test minden részére dedikálhat. Hát, ilyen egy igazi rocksztár.

A Slipknot 2019. augusztus 9-én mutatta be hatodik nagylemezét, a We Are Not Your Kind-ot. Az új album a Metallicával és Slayerrel is alkotó Greg Fidelman produceri keze alatt született meg, és 14 ízig-vérig headbang számot tartalmazott.

A magyar közönség duplán örülhetett, mert a friss szerzeményeket élőben is hallhatták a csapattól február 4-én az Arénában. Azt felesleges is ecsetelni, hogy a Slipknot egyszerűen nem tud rossz koncertet csinálni. A VOLT-on, és Budapesten is kihozták magukból a maximumot.

Corey Taylorral, a Slipknot és a Stone Sour frontemberével a budapesti koncert előtt csinált videós interjút a Magneoton Spotlight. Vajon mit eszik egy maszkos metálsztár a bulik után? Melyik a kedvenc szerzeménye? Mi a véleménye a modern R’n’B-ről? Corey nem kerüli ki egyik kérdést sem, legyen az szakmai, vagy éppen valami szaftosabb.

Kerülj kicsit közelebb Corey Taylorhoz, aki előtt le a kalappal, mivel betegen vitte végig a koncertet, ami előtt bizony alkohol helyett teát kellett fogyasztania.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás