promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyakunkon az új Slipknot album: We Are Not Your Kind
Borítókép:  Slipknot offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A VOLT Fesztivál közönsége már kibulizhatta magát a koncerten, most pedig jöhet az új lemez.

Azt persze majd a fanok eldöntik, hogy megérte-e öt évet várni az albumra, de az eddig napvilágot látott dalok, mint „All Out Life” és a májusi „Unsainted” mind pozitív fogadtatásban részesültek. A sok mellékműfajt összesűrítő metálzenekar 2019. augusztus 9-én mutatja be hatodik nagylemezét.

Az új album a Metallicával és Slayerrel is alkotó Greg Fidelman produceri keze alatt született meg, és 14 ízig-vérig headbang számot tartalmaz. A banda nem híve annak az újhullámos divatnak, hogy EP-ket dobálgatnak ki. Szeretnek történetet elmesélni az albummal, és az élmény egy nagylemezen tud kirajzolódni igazán.

„Erre a munkára szántuk eddig a legtöbb időt. A felvételek készítése során azok az előadók inspiráltak a leginkább, akik nem csak egy-egy dalt készítettek, hanem teljes albumokat. Míg a zeneipar egyre inkább a single irányába fordul, mi szeretnénk továbbra is teljes lemezekkel dolgozni, olyan élményt adni, ami az elejétől a végéig kitart.”

- mesélte Jim Root gitáros.

A „We Are Not Your Kind” című korong hihetetlenül ütős, a frontember, Corey Taylor állta a szavát, és a zenekar valóban legalább annyira sötét anyagot tett le az asztalra, mint a 2001-ben bemutatott „Iowa” című album.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás