promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos: így buktatta le Shakira a mással hentergő Gerard Piquét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Shakirában van egy kis nyomozó vér, és felfigyelt az apró jelekre is.

Shakira és Gerard Piqué 2011-ben jelentették be, hogy összejöttek, és azóta családot is alapítottak. Két fiúk van - Milan 2013-ban, Sasha pedig 2015-ben született. Mindenki irigykedve nézte a sztárpárost, akiknek a kapcsolata első ránézésre tökéletes volt. Ahogy azonban telt az idő, az FC Barcelona sztárjátékosa ráunt az énekesnőre.

Piqué át is lépte azt a bizony határt, és megcsalta Shakirát. A lebukás után az énekesnő teljesen összeomlott, és olyan pánikroham kerítette hatalmába, hogy kórházba kellett őt szállítani. A düh még most is benne van, mivel a legújabb megjelent dalában keményen odasóz az exének.

A szerzemény dalszövegébe Shakira olyan mondatokat csempészett bele, hogy „Elcserélted a Ferrarit egy Twingóra. Lecserélted a Rolexet egy Casióra”, és még sorolhatnánk. A klipben az énekesnő melltartóban tűnik fel, hogy még csábítóbb legyen.

Amúgy viccesen szólva afféle hidegháború kezdődött az egykori pár között, mivel Piqué a megjelent dal miatt szerződést kötött a Renault-val, valamint a Casióval, és mind a két cégnek jót tesz ez a fajta reklám.

Shakira aztán visszavágott, és egy életnagyságú boszorkányt állított fel spanyolországi otthonának erkélyén, mely éppen szemben van ex-anyósa lakásával. Közben elég sokszor csendül fel maximum hangerőn az új dala. Állítólag Piqué anyja tudott a félrelépésekről, és még falazott is a fiának.

Az még bizarrabb, hogy az énekesnő miként jött rá, hogy a férje más lyukra játszik. Annyi biztos, hogy Shakira afféle Columbo féle szimattal rendelkezik.

A Cosmopolitan számolt be róla, hogy Piqué a lekvár miatt bukott le. Mit jelent ez pontosan? Shakira imádja a lekvárt, és mindig sokszor fogyasztja, de a gyerekei, és az exe sosem evett belőle, mivel utálják. Az énekesnő egyszer elutazott a munkája miatt, és mikor hazaért, akkor vette észre, hogy valaki nagyon otthon érezte magát, vagyis reggelire, vagy éppen vacsorára alaposan megdézsmálta az ő lekvárját.

Valószínűleg Piqué ezt elég hülyén magyarázhatta ki, aki ezután teljesen elindult a leejtőn.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás