promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki láthatta Gáspár Kata takaratlan kebleit a Tündérkertben, de Móricz Zsigmond még ennél is többet mutatott volna
Borítókép:  Megafilm
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gáspár Kata most először mutatta meg magát hiányos öltözetben kamerák előtt.

Dupla epizóddal debütált a Duna Televízión a legújabb magyar kosztümös sorozat, a Tündértkert, ami Móricz Zsigmond Erdély-trilógiájának adaptációja. A széria kiemelkedő látványvilággal, csodálatosan fényképezett snittekkel, fantasztikus jelmezekkel és díszletekkel, valamint nagyszerű színészi alakításokkal van tele, és bár nem könnyű egy ilyen volumenű regényszériát mozgóképre vinni, az alkotókon látszik, hogy méltó módon, kellő alázattal nyúltak az alapanyaghoz, és emiatt is lehet már most kijelenteni, hogy a Tündérkert egy minden tekintetben precíz és hiánypótló hazai produkció, amit érdemes lesz nézni.

Persze a sok erotikus jelenet miatt többen is megszólták a sorozatot, de ezek a nézők valószínűleg nem olvasták az alapművet; pedig ha belelapoztak volna, akkor látnák, hogy Móricz Zsigmond olyan nyers és fülledt erotikával pakolta tele a történetet, hogy A szürke 50 árnyalata könnyed esti mesének számít mellette. Erre világított rá nemrég Gáspár Kata is, aki Török Katát - Báthory Gábor egyik szeretőjét -játssza a Tündérkertben. A gyönyörű színésznő a Blikk-nek adott interjút, amiben természetesen kitért a sorozat szexjeleneteire is.

„Az, hogy színésznőként ki, mit és mennyit mutat meg egy-egy szerepben, nem a saját döntésünk. Sok embernek lehet erről a véleménye, de azt tudniuk kell, hogy a Tündérkert esetében nem a stáb vagy mi találtuk ki, hogy mutogathassuk magunkat. Ez egy előre megírt történet, amelyben már az első oldalakon rengeteg erotikával túlfűtött jelenet van, s azokat szerintem le se mertük volna forgatni. Amit a nézők láthatnak, egy erősen finomított verzió, a képernyőre kerülő erotikus jeleneteket pedig nem lehetett kihagyni”

Természetesen egy ilyen vetkőzős, meztelenkedős jelenet forgatása nagyon hosszú és nehéz folyamat, amit komoly előkészületek előznek meg. Amikor ezeket a jeleneteket veszik fel, a stáb nagy része kint várakozik, amíg le nem állítják a felvételt, forgatás közben kizárólag a rendező és az operatőr van jelen, hogy a színészek ne érezzék magukat kellemetlenül.


Gáspár Kata elmondta, hogy a színészek munkáját intimitás koordinátor segítette, ő felelt azért, hogy az erotikus részek is esztétikusak, biztonságosak és művésziek legyenek.

„Az kevés, hogy ledobom a textilt, aztán lesz, ami lesz. Rengeteg ember dolgozik azon, hogy a jelenet ízléses és dramaturgiailag jelentőségteljes legyen. (...) Nem mondanám, hogy megtanultam kezelni a szituációt, inkább úgy fogalmaznék, éreztem, hogy jó kezekben vagyok, emiatt nem voltak bennem gátlások. Tudtam a feladatra koncentrálni”

- mondta a művésznő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás