promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali változtatást közölt a csatorna, nagy lesz a kiakadás: Vasárnap este teljesen felrúgják a megszokott tévéműsort
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon későn szóltak, ezzel sok nézőt húzhat fel a TV2.​

Újabb közönségkedvenc műsortól búcsúzhatunk a hétvégén: utolsó részéhez ért a Sztárban sztár, mely sok nézőnek okozott felhőtlen kikapcsolódást a hétvégéken. Négy énekes áll színpadra és méretteti meg magát a döntőben, közülük kerül majd ki a finálé győztese. A négy énekes Szolgjan Edvard és Karapancsev Kristóf, akik Majka versenyzői, Széchenyi Liliért Pápai Joci izgul, valamint Nagy Alexa, akit Köllő Babett mentorál.

A felzúdulás oka az, hogy a csatorna elszámolhatta magát, ugyanis a 18:55-ös kezdéssel úgy számolták, hogy kicsivel 22:25 előtt ér véget a beöltözős mulatság, ezzel együtt pedig a nézők 22:25-kor el tudják kezdeni megnézni azt az akciófilmet, ami valószínűleg sok ember kedvence, tehát műsorváltozást kellett ezsközölniük.

Ez azonban nem így lesz, ugyanis a teljes adásidő, a reklámokkal és a filmajánlókkal is számolva 40 perccel hosszabb lesz, így az esti film kezdési időpontja 23:05-re tolódik.

Egyébként még a csúszás mellett is érdemes megkockáztatnunk, hogy kicsit tovább maradunk fent, ugyanis a film, amit vetítenek, valóban műfajának egyik remek alkotása. Keanu Reeves főszereplésével láthatjuk a John Wick 2. részét.

A hentelő kutyatulajdonossal nem érdemes ujjat húzni, mert tökéletes kiképzésének és sötét múltjának hála nincs olyan mennyiségű ellenfél, ami elbírna vele. Keanu Reeves brillírozik a szerepében, holott nehéz nála jámborabb és erőszakmentesebb embert elképzelni, de épp ez a színészet lényege,

Az pedig, hogy a Sztárban sztár mennyire szórakoztató, valószínűleg mondanunk sem kell, így hiába a variálás, összességében még mindig remek vasárnap esti programnak tűnik a kínálat, arról nem is beszélve, hogy most egy jó ideig nélkülöznünk kell a zseniális poénjairól ismert mentorcsapatot és a tehetséges fiatal énekeseket is.

Reméljük, hogy a téli hidegben bekuckózást választó nézők így is élvezni tudják majd az esti műsort és nem akadnak majd ki annyira, mint ez a férfi a videón:

Forrás: sorozatwiki.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás