promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jóbarátok sztárja tényleg Keanu Reeves halálát kívánta?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Matthew Perry durván beleállt az önéletrajzi könyvében a mindenki által imádott Keanu Reeves-be.

A világ egyik legkedvesebb emberének tartott Keanu Reeves-be szállt bele pályatársa és kollégája, a sztárallűröktől sem mentes Matthew Perry. A veterán sorozatszínész ugyanis a tavalyi évben meggondolatlan sorokat vetett papírra az akkor elkészült önéletrajzi kötetébe. A közkedvelt Jóbarátok egykori csillaga ugyanis olyan, mára elhunyt hírességekkel vette egy mondaton belül számításba a John Wick-, és a Mátrix-filmek színészét, mint Heath Ledger és River Phoenix. Furcsa sorait pedig azóta is magyarázkodni kényszerül, ahogy idézte a minap a CNN is. 

Történt, hogy 2022-ben az 53 esztendő Perry kiadta emlékiratait Jóbarátok, Szerelmek és az a Rettenet címen. Az egész életében függőségeivel (drog és alkohol) küzdő színész letaglózó őszinteséggel nyilatkoztatja ki magát, és reflektál az élete történéseire úgy, hogy mindazokat összefüggésbe hozza démonaival. Perry tulajdonképpen emberközeli helyzetbe hozza egy híresség harcát saját magával és a bódulattal. Talán a legjobban nem is más ajánlja az olvasónak ezt a könyvet, mint a Jóbarátok egykori producere és írója, Marta Kaufmann:

„A Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet nyers, kíméletlen önvallomás, aminek a megírásához komoly bátorság kellett. Mint kiderül, Matthew Perry nagyon bátor. Őszintén ír a függőségéről, betegségeiről és a keserves magányáról. Matthew az élete során valahogy mindig képes volt arra, hogy mások számára szórakoztató módon dolgozza fel a fájdalmát, de ennek, mint mondja, ára van. Végig vezet minket a saját »poklán«, de nem dagonyázik az önsajnálatban. A kötet így reményt ad a jövőre nézve. Ha tudni akarjátok, ki az a Matthew Perry, hanyagoljátok a szennylapokat, és olvassátok el ezt a könyvet!” 

Azonban nem sikerült feltétlenül jól az alkotás, ugyanis teljesen érthetetlen módon árnyalja Keanu Reeves nevét. Ugyanis Perry felemlegeti barátja, River Phoenix (az Oscar-díjas Joaquin bátyja) drogok miatta halálát, sőt a szintén tragikus emlékű Heath Ledgert is:

„River kívül-belül gyönyörű ember volt, túl szép ehhez a világhoz, mint kiderült. Mindig úgy tűnik, hogy az igazán tehetséges rácok mennek el. Miért van az, hogy az eredeti gondolkodók, mint például River Phoenix és Heath Ledger meghalnak, de Keanu Reeves még mindig közöttünk jár?”

- írta, a meggondolatlan Perry.

A megjelenés után természetesen a botrányos életű színész nem győzött elnézést kérni mindenkitől. Sőt azt is megígérte, hogy az újranyomások alkalmával már a saját neve fog az adott fejezetben szerepelni, és a nem Reeves-é. Perry egyébként a mögöttünk hagyott hétvégén ismét nyilatkozott a 2022-es esetről, és még mindig sajnálatát fejezte ki a buta hibája miatt:

„Egy hülyeséget írtam. Aljas dolog volt. Azért éppen az ő nevét mondtam, mert ugyanabban az utcában lakunk. Ha összefutok majd vele, bocsánatot kérek. Egyszerűen hülyeség volt.”

Arról egyelőre nincs információnk, hogy Keanu Reeves miként reagált eseményekre. Bár a színész akcióhősöket megszégyenítő nyugodtságára való tekintettel meglepődnének, ha túl nagy jelentőséget talált volna egy lecsúszott kollégája reklámra éhező könyvének zavaros szavai miatt. 

Így sikerült Keanu Reeves legújabb kalandja, a John Wick: 4. felvonás

 

 

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás