promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen lett a Jóbarátok sztárja? Így néz ki most 53 évesen Chandler Bing, azaz Matthew Perry
Borítókép:  ©Warner Bros/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Chandler mindig nagy változásokon esik át.

Annak ellenére, hogy a Jóbarátok-sorozat már 2004-ben véget ért, mindenkinek olyan élményei lehetnek, mintha még most is menne, hiszen a tévében Magyarországon is rengetegszer vetítik az ismétléseket. A régen bejáratott poénok pedig még most is úgyanúgy ülnek, mint 16 évvel ezelőtt. És bár a sorozat nemrégiben kapott egy Újra együtt elnevezésű nosztalgiashowt, ennek ellenére szinte biztos, hogy a régen ismert szereplőket a való életben nagyon nehezen ismernétek fel.

Matthew Perry-ről az elmúlt években nagyon sokat cikkeztek, főleg függőségei voltak napirenden. A sztár pedig most megtöri a csendet, mivel hamarosan megjelenik önéletrajzi könyve, amelyben nagyon őszintén mesél majd függőségeiről, amelyek bizony a Jóbarátok forgatása alatt kezdődtek.

A színész ennek a megjelenésnek az apropóján is nagyon a médianyilvánosság előterében van, nemrégen pedig egy interjút is készítettek vele a könyv kapcsán.

Matthew Perry most az ABC Newsnak adott interjújában már egy-egy érdekes történetet is megosztott a közönséggel. Most éppen pont arról beszélt, hogy Jennifer Aniston volt az a színésztársa, aki a legtöbbet foglalkozott vele a felvételek alatt. A színésznő volt az, aki odament hozzá, és tudatta vele, hogy több stábtag is tudja, hogy iszik. Ez a közlés pedig nagyon megijesztette Matthew Perry-t, aki 14 éve már absztinens. A színész azt is elárulta, hogy a könyvet azért is írta meg, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a titkok bizony ölhetnek is.

(via RTL)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás