promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva dolog derült ki Keanu Reeves-ről, hogy maradhatott ez 31 évig titokban?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves rajongói alig hiszik el, ami most kiderült a John Wick sztárjáról.

Korunk egyik legnépszerűbb és legsikeresebb színészének számít Keanu Reeves, aki nemrég mindenkit lenyűgözött a John Wick 4. részével, amiben annyi akció van, hogy az valami egészen elképesztő. A világsztár újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a karrierjében, ráadásul úgy, hogy közben másokkal ellentétben nem a magánéletén csámcsognak a bulvárlapok – ugyanis arról csak nagyon keveset lehet tudni.

Jelenleg annyi tűnik biztosnak, hogy Keanu Reeves együtt van egy Alexandra Grant nevű képzőművésszel, akivel már sok-sok éve nagyon boldogok, de se eljegyzés, se házasság nem volt elvileg – bár az utóbbival lehet, hogy gondja akadna a színésznek, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy 31 évvel ezelőtt összeházasodott valakivel, csak érdekes módon ő maga sem volt tisztában ezzel.

Keanu Reeves is szerepelt az 1992-ben bemutatott Drakula című horrorfilmben, amiben volt egy jelenet, ahol a karaktere, Jonathan Harker összeházasodik Winona Ryder figurájával. Nos, úgy néz ki, hogy ez nem csupán hollywoodi szemfényvesztés volt, ugyanis a rendező, Francis Ford Coppola egy igazi román papot kért fel a ceremóniához, amit végig is csináltak a színészek – vagyis egybekeltek Isten színe előtt.

Ezt Keanu Reeves is csak utólag tudta meg, miután Winona Ryder és Francis Ford Coppola megerősítették, hogy tényleg valódi volt az egész. Ezek alapján a két híresség már 31 éve házas, de persze nem hivatalosan – bár így is elég durva a történet, érthető módon rendesen meglepődtek a színész rajongói a dolgon.

Itt lehet megnézni Keanu Reeves és a Stranger Thingsből ismert Winona Ryder esküvőjét a Drakula című filmben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás