promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlen bűntett feketíti be a város királynőjének múltját, Apró Anna hatalmas vagyonát igazi tragédia árán szerezte
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Apró Anna a múltjáról vallott, 22 éves volt, amikor egy gyilkosság áldozata lett az édesapja. 

December elején indult el az RTL-en A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest című műsor, amelyben hét olyan hölgy életét mutatják be, akik az ország leggazdagabb emberei közé tartoznak. Szerepet kapott a műsorban Apró Anna is, aki a tévénézőknek a Cápák Között műsorából lehet ismerős, évekkel ezelőtt ő is befektető volt. 

A csütörtöki adásban azonban felszínre került egy nem túl kellemes téma Anna múltjával kapcsolatban. Édesapja ugyanis több, mint tíz évvel ezelőtt életét vesztette, de egyáltalán nem természetes körülmények között. 

Folyamatosan ezt használod, az apádat, egész életedben. Mindig sajnálni kell, mert te vagy a szerencsétlen

- vágta oda Annának az előző részben Violetta. 

Ezután Paulina rá is kérdezett, hogy valójában mi is történt a dúsgazdag nő édesapjával. Az igazság az, hogy Apró Anna 2012-ben vesztette el az édesapját, aki egy gyilkosság áldozata lett. Dr. Apró Dezső, a balatonfüredi Állami Szívkórház kardiológiai osztályának vezetője 49 éves volt, amikor 2012 nyarán egy balatonfüredi nyomozó szerelemféltésből kioltotta az életét. A rendőr felesége, ugyanebben az intézményben a járóbeteg- ambulancia vezetőjeként dolgozott, vele volt viszonya az orvosnak. Mindezt Anna megosztotta a műsorban, de szűkszavúan vallott a történtekről. 

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság hivatásos állományába tartozó Sz. Imre önvédelmi fegyverével lőtte fejbe a felesége társaságában lévő Dezsőt, kilenc golyóval végzett a szakemberrel. Ezután magával is végzett, saját foteljében lett öngyilkos. Amikor Apró Anna édesapját megtalálták, testével félig a verandán feküdt, valószínűleg menekülni próbált a tettes elől.  Az Index akkori cikke szerint az ügyészség emberölés miatt indított nyomozást, azonban az elkövető halála esetén a jogszabályok szerint megszüntetik az eljárást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás