promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összetört az ország szíve: kézenfogva fotózták a Dancing with the Stars sztárját egy ismeretlen férfival
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki abban reménykedett, hogy táncpartnere mellett találja meg a boldogságot, de véget ért a tündérmese.

Régen tartotta már annyira lázban valami az embereket, mint az elmúlt fél év történései, melyeknek elszenvedői vagy éppen nyertesei magyar celebek voltak. Tóth Gabi és Krausz Gábor nyáron bejelentett válásával kezdődött az egész, onnantól pedig az események megállíthatatlan ütemben haladtak. Az egész ország Tóth Gabi gyűlölet lázban égett, Krausz Gábort pedig egy nemzetként vigasztalták az emberek. Majd elkezdődött a Dancing with the Stars és a botrányos válás emléke is a ködbe veszett, új dolog foglalkoztatta a magyarokat: a műsorban szövődő szerelmek és bizony összeesküvés elméletekből nem volt hiány.

A legnagyobb figyelmet Mikes Anna és Krausz Gábor párosa kapta: nem tudtak olyan mondatot mondani, olyan gesztust tenni, amiből a nézők nem azt szűrték volna le, hogy bizony a két fiatal lángoló szerelemmel ég egymás iránt. Bár a műsor véget ér és az emberek szomjaznának a konkrétumokra, Anna és Gábor még mindig nem hajlandóak elárulni, hogy pontosan mi van közöttük, baráti viszony, vagy csak a tánc és a műsor hozta őket össze ezután pedig különválnak, vagy tényleg betáncolták magukat egymás szívébe. T. Danny és Lissák Laurát nem boronálták össze, mind a ketten párkapcsolatban élnek, ennek ellenére a nézők imádták párosukat és sokan nehezményezik, hogy nem ők nyertek. Radics Gigi párja a műsorban jelentette be, hogy boldog édesapa lesz, Csuti új kapcsolatáról is csodás hírek érkeztek.

Bár ez a műsor alatt senkiben sem merült fel, mióta kiderült, hogy Stana Alexandra és párja, Meggyes Dávid kapcsolata válságba került és már szét is költöztek, nagy figyelem irányul Marics Petire is. Az a vad pletyka kelt ugyanis szárnyra, hogy a Valmar jóképű énekesének köze lehet a dologhoz.

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes párosa szintén találgatásokra adott okot és sokan biztosra vették, hogy a két fiatal között szerelem szövődött: csodásan festettek egymás mellett, mindig mosolyogtak és csupa szép dolgot mondtak egymásról.

Itt megnézhettek róluk egy összeállítást, ami alapján megértjük azokat, akik biztosak voltak kettőjük románcában:

Most azonban ezzel a párossal kapcsolatban tisztába kerültek a dolgok: Kiszel Tünde új naptárjának és a művésznő születésnapjának ünneplésén lefotózták Hunyadi Donatellát kézenfogva egy férfival, aki nem egykori táncpartnere volt, így már biztos, hogy amikor a fiatal szépség arra utalt, hogy sínen van a magánélete, akkor nem Bődi Dénesre gondolt. Az eseményen a pár sokat mosolygott és sokszor nagyon meghitten, kedvesen értek egymáshoz.

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás