promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erotikusan érinthették meg Dobos Evelint, miközben egy falatnyi fehérneműben volt, a Sztárboxban sem volt ennyire tűzrőlpattant
Borítókép:  YouTube/Megafilm
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte már el is felejtettük a képsorokat, alig akartunk hinni a szemünknek.

Elképesztő videóra bukkantunk a mostanában leginkább a Sztárboxban vitézkedő szépségről, Dobos Evelinről, még pályakezdő színésznőként. Talán még vannak, akik emlékeznek a Duna TV-n vetített, Egynyári Kaland című, magyar gyártású sorozatra.

A sorozat első két évada főként tizen-huszonéves fiatalok életét mutatta be, és a címéhez hűen ezek az események nyári vakációs időszakokban játszódtak le, főleg a Balaton környékén, míg a harmadik évad már nagyrészt a fővárosban játszódott. 

A sorozat egyébként nagy sikert aratott, talán annak is köszönhetően, hogy a történet nem volt túlbonyolítva. Fiatal, frissen érettségizett fiúk-lányok töltik a nyarat Balatonfüreden, ahol egy helyi panzióban munkát vállalnak, és természetesen változatos kalandokba keverednek - a szerelmi szálakról már nem is beszélve, ahogy az érettségi után a Balatonon lenni szokott.

A sorozat készítői jó érzékkel alapoztak saját, fiatalkori emlékeikre a Balatonon, amit igyekeztek azért 21. századi köntösbe helyezni, például a fiatalok szóhasználatával és a közösségi média emlegetésével is.

A balatoni, nyári jelenetek természetesen nem lennének az igaziak fürdőruha nélkül, Evelin úgy tűnik, igazán nem szégyenlősködött a forgatások alatt:

Valószínűleg nem nagyon van Magyarországon olyan ember, akinek ne a fiatalságát juttatná eszébe a sorozat - a soha véget nem érőnek tűnő nyár és a fiatalság hangulatát nagyon hiteles módon sikerült megragadniuk a rendezőknek, a sorozat végignézése után hirtelen kedvünk lenne újra 18 évesnek lenni, és lenn tölteni a tóparton az egész nyarat fürdőnadrágban/bikiniben még több fürdőnadrágos/bikinis fiatal társaságában.

Hogy a sorozatnak új évada készül-e, arról nincsenek információink de abban biztosak vagyunk, hogy bármennyi részt végig tudunk nézni, ahol Evelinnek központi szerep jut, és amíg nem készül új rész, addig nézegetjük az alábbi fotókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás