promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikiniben búcsúzott Dobos Evelin, az RTL csinos sztárja olyan képeket rakott ki, amitől elolvadtak a rajongók
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dobos Evelin bikiniben búcsúzott a nyártól.

Dobos Evelint számos filmes-, és sorozatszerepben láthattuk már: a legtöbben talán az RTL sikersorozataiból ismerhetik, úgymint a Keresztanyu-ból, valamint A Séf meg a többiek-ből. A színésznő korábban a Promotions-nek adott interjút, amiben elmesélte, hogy annak idején még balerinának készült, illetve azt is elárulta, hogy hiányzik-e neki a televíziózás.

Dobos Evelin tavaly év végén jött össze renderő-producer párjával, Kovács Dániellel, aki többek között a Mellékhatás-on is dolgozott. A szerelmesek igyekeztek eseménydúsan tölteni az idei nyarat, erről posztolt ki nemrég a színésznő egy kis válogatást, hogy milyen mesés helyen voltak, és milyen jól érezték magukat.

Evelin az alábbi fotósorozattal búcsúzott a nyártól: megosztott a rajongóival többek között olyan képeket, amin együtt látható szerelmével, van olyan, amin éppen egy kék színű koktélt tart a kezében, posztolt még húsboltos és chipses képet, és természetesen nem maradhattak el a bikinisek sem.

„Micsoda nő”

- jegyezte meg az egyik kommentelő, míg egy másik azt írta, hogy milyen jól mutatnak együtt Dániellel.

Dobos Evelint hamarosan a Tündérkert című kalandfilm-sorozatban láthatjuk majd, amit az Aranybulla után ismét csak úgy emlegetnek, mint a magyar Trónok harca. Az előzetese mindenképpen ígéretes, szóval érdemes lesz majd a Duna TV-re kapcsolnia annak, akik szeretik Móricz Zsigmond Erdély-trilógiáját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás