promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szente Vajk élő adásban tett megjegyzést az RTL műsoraira: a beszólás miatt a tévénézők is kiakadtak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szente Vajk élő adásban ekézte az RTL műsorait. 

Szombat este megtartották a Dancing with the Stars döntőjét, ahol kiderült, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna lett a győztes. A fináléban három férfi mérettette meg magát, akik közül T. Danny lett a harmadik, Marics Peti pedig a harmadik.

A zsűri ezen az estén már nem pontozhatott, de véleményeket így is kioszthattak a pároknak. Sőt, az egész évadot is összefoglalták, amely hallatán kissé csodálkozhattak a tévénézők. Szente Vajk megfogalmazása ugyanis igencsak erősre sikeredett, amelybe még a konkurens tévécsatornát, az RTL-it belevonta.

Van egy csatorna, ami fel meri vállalni, hogy kultúrát mutat szombat este. Azt látom, én a színházból jövök, hogy a nézőért folytatott versenyben sokszor egymás alá licitálnak csatornák, egyre mélyebbre mennek. Lehet kanapéhuszárkodni vagy legóból építeni valamit, de mi táncot csinálunk szombat este 

- fogalmazott Vajk. 

Ez pedig egyértelmű utalás volt az RTL műsoraira, ugyanis szombat este a LEGO Masters fut a csatornán, míg péntekenként az új műsort, vagyis a Kanapéhuszárokat adják le. 

A mondataival kapcsolatban azonban meg volt a véleménye a nézőknek is, a TV2 videója alá csak úgy záporoztak az olyan hozzászólások, amelyekben sokan azt írták, hogy Vajknak nem kellett volna ekéznie a másik csatornát. 

- Mert a TV2 többi műsora csupa intelligenciáról árulkodik. Elég lett volna csak azt méltatni, hogy a táncműsorral kultúrát közvetítenek. A konkurencia ekézése nem elegáns - írta egy hozzászóló. 

- Kedves Vajk! A TV2 egyéb műsoraiba is tekintsél bele, van itt is pl. Nagy Ő, Farm, Párharc ...... a kanapéhuszárokhoz hasonlóak- fogyelmeztette egy másik kommentelő a táncos műsor zsűritagját. 

- Szente úr! Majd a néző eldönti melyik műsort nézi. Nagyon gusztustalan a finálé végén a konkurens csatornát blamálni. És ő képviseli a kultúrát? - fakadt ki egy harmadik hozzászóló. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás