promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Undorító becenevet aggattak Harry herceg feleségére, valójában ezért hagyhatta ott a királyi családot Meghan?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy új könyv leleplezte, hogy miként hívták Angliában Meghan Markle-t, amikor még a királyi család tagja volt. 

Újabb könyv született Harry és Meghan kapcsolatáról a királyi családdal. A kötetet Omid Scobie írta és az Endgame címet adta neki, a királyi szerző pedig azt is részletezi benne, hogy annak idején Meghan milyen beceneveket kapott a királyi családtól és az ott dolgozó munkatársaktól. 

Meghant ugyanis a házon belül nehéz hercegnőnek is nevezték, de olyanokat is mondtak róla, hogy egy nárcisztikus szociopata. A királyi személyzet szerint Meghan Markle megérdemelte az összes kegyetlen becenevet, amelyeket az állítólagos kiakasztó viselkedése miatt adtak neki. Ráadásul sok munkatárs úgy fogalmazott, hogy a hercegné pokollá tette az életüket, emiatt pedig egyáltalán nem sajnálják őt. 

De állítólag a diplomás feleség kifejezést is használták rá, a magas rangú királyi családtagok ugyanis úgy gondolták, hogy a házassága Harry herceggel mindössze addig fog tartani, mint megszerezni egy brit egyetemi diplomát, vagyis három évig. 

Vilmos azóta el akart távolodni a testvérétől, amióta Harry házasságot kötött Meghannel, akit ő a kezdettől fogva nem szeretett

– írja Omid a könyvében.

Nem csoda, hogy a hatalmas ellentétek és a csúfos becenevek miatt Meghan soha nem akar visszatérni és Angliában élni. A könyv írója úgy fogalmaz, hogy Meghan nem akar visszamerülni az udvar szappanoperájába és igyekszik elkerülni, hogy visszarántsa az intézmény a játékainak és manipulációinak forgatagába. Ez magyarázzák azt is, hogy Meghan nem jelent meg II. Erzsébet fia, III. Károly király koronázásán májusban. Akkor Harry herceg bejelentette, hogy részt vesz apja megkoronázásán, de a felesége ott marad két gyermekükkel.

Az esemény akkoriban lázban tartotta a briteket, hatalmas ünnepséget tartottak az Egyesült Királyságban. A koronázás pillanatai itt nézhetők vissza: 

(Mirror)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás