promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry most túl messzire ment, az elhunyt II. Erzsébetet akarja besarazni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma hat éve történt, hogy Harry herceg és Meghan Markle bejelentették eljegyzésüket a nagyvilágnak, előtte azonban nem minden úgy történt ahogy tervezték.

Egészen pontosan ma hat éve történt, hogy Harry herceg és Meghan Markle beszámolt a világnak eljegyzésükről, ám mielőtt a herceg feltette volna a nagy kérdést, engedélyt kellett kérnie néhai nagyanyjától, a királynőtől, amire egészen furcsa választ kapott.

A páros az eljegyzés után a Kensington Palotában pózolt a fotósoknak, Meghan pedig megmutatta értékes eljegyzési gyűrűjét, majd az ilyenkor készülő hagyományos interjú során izgatottan beszéltek a közös terveikről.

A beszélgetés során Harry különösen boldognak tűnt, nyilvánvalóan azért, mert Meghan igent mondott, miután feltette a nagy kérdést. Ám a dolog ennél jóval bonyolultabb volt,  mivel a hercegnek az eljegyzéshez engedélyt kellett kérnie a néhai királynőtől.

A tavaly megjelent életrajzi könyvében Harry leírta, hogy úgy döntött, hogy megvárja, amíg a családjával együtt Sandringham-be utaznak egy forgatásra, mielőtt felveti a témát, remélve, hogy ez jó hangulatba hozza majd a néhai királynőt. A forgatás után végül Harrynek sikerült beszélnie a nagymamájával, ekkor vallotta be neki, hogy mire készül.

Harry a memoárjában egészen pontosan így írta le a történteket:

Először elmondta a nagymamájának, hogy mennyire szereti Meghant, és hogy feleségül akarja venni, majd a követekzőket mondtra neki:

Azt mondták nekem, hogy engedélyt kell kérnem, mielőtt ajánlatot tehetnék

Erre a különösen jó humorral megáldott Erzsébet királynő ezt válaszolta:

Ez még kell?

mire Harry azt válaszolta, hogy neki azt mondták, hogy igen.

Ezután egy pillanatnyi csend öntötte el a szobát, majd a királynő válaszolt neki:

Nos, akkor azt hiszem, igent kell mondanom.

- mondta unokájának a néhai uralkodó.

Harry a könyvében bevallotta, hogy teljesen kiborította nagymamája válasza. 

Nem értettem. Szarkasztikus volt? Ironikus? Szándékosan rejtélyes? Csak egy szójáték lett volna. Nem mindig értettem a Nagyi vicceit, és ezért ez a pillanat egy kicsit kínosra sikerült. A mai napi nem tudom mire is gondolt pontosan abban a pillanatba

- írta Harry a nagy botrányt kiváltó könyvében. 

(Mirror)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás