promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle és Harry herceg harmadik gyermeküket várják? A rajongók már gratulálnak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb gyermekáldás lehet a királyi családban? 

A brit királyi család már többször bővült az elmúlt években, nem hiába, II. Erzsébetnek négy gyermeke született, akiknek már a gyermekei is vállaltak gyermeket. Károly herceg legidősebb fiának, Vilmosnak például három gyermeke van, Harrynek és Meghan Markle, egykori amerikai színésznőnek pedig kettő. A legújabb pletykák szerint azonban most újabb csöppség érkezhet a családba. 

Több videó is terjed arról, hogy Meghan és Harry újra babát várnak, érkezik a harmadik gyermekük, a rajongók pedig sorra gratulálnak nekik. 

A feltételezések már augusztusban napvilágot láttak, de most újra a felszínre törtek. Ám valóban nem lehet tudni mi az igazság, 2023 tavaszán még egy olyan hír is megjelent róla, miszerint novemberben fogja megszülni harmadik gyermekét. 

Meghan Markle és Harry hercegnek már két gyermeke van: Archie herceg és Lilibet hercegnő. Az egész harmadik gyermekről szóló pletykaáradat pedig akkor kezdődött, amikor Meghan nem vett részt a májusi Károly király koronázásán. Sokak biztosak voltak benne, hogy ez az ok áll mindez mögött, ám azóta sem jelentettek be terhességről szóló hírt. Azt is gondolhatták páran, hogy majd Vilmosékat követik és három gyermekük lesz, de a  megjegyzései alapján valószínűleg nem kerülhet szóba a harmadik baba.

Az Oprah Winfreynek adott interjúban 2021 márciusában Meghan Lilibet hercegnőt várta, akkor azt mondták, hogy elképesztően boldogok, hogy egy fiuk és egy lányuk is lett és így lesznek egy teljes család: két gyerekkel és két kutyával. Károly király fiatalabb fia továbbá azt mondta, hogy két gyermekükkel teljesen jól megvannak, felesége, Meghan pedig egyetértett, és kijelentette, hogy így boldogak. Korábban, 2019 júliusában, a Vogue Magazine számára Dr. Jane Goodallnak adott interjújában Harry herceg már elmondta, hogy maximum két gyermeket szeretne - írja a geo.tv.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás