promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baj van III. Károllyal? Vilmos készen áll az uralkodásra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly király már a fiát is felkészíthette az uralkodásra, állítja egy szakértő. 

Egy testbeszéd-szakértő megvizsgálta Károly királyt, aki azt állítja, hogy a 75 éves uralkodó már sokkal érzékenyebb és jobban tudja irányítani a családját, mint azelőtt. Ám "az emberi hazugságvizsgálóként" is emlegetett Darran egy teljesen más dologra is rájött II. Erzsébet legidősebb fiának testbeszédét illetően.

„Változást vettem észre Károly személyiségében az elmúlt hónapokban. Valódi őszinteséget szűrtem le a testbeszédéből, ami korábban lehetséges, hogy teljesen visszafogott”

- nyilatkozta a Daily Starnak Darren Stanton.

A testbeszéd-szakértő mindezt azzal magyarázza, hogy nyilvánvaló jelentést lehet leszűrni az emberek arcizmainak látszólagos melegségéből és öröméből.

„Általában nem tudjuk meghamisítani ezt a fajta érzelmet. Összességében, nemcsak nem verbális szempontból, hanem fizikailag is, ahogyan hordozza és vezeti magát, most úgy érzi, hogy ő irányít”

- tette hozzá a szakértő. 

Darren azzal is számol, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton nagy szerepet fognak játszani Károly uralkodásában. Hozzátette, hogy Károly valószínűleg már felkészítette Vilmost az uralkodásra. Ezzel is fokozhatja a tekintélyét a családon belül, mindez pedig megnyilvánul a viselkedésében is. Az is érződhet rajta, hogy a brit uralkodó tudja, hogy nem lesz olyan sokáig trónon, mint édesanyja, emiatt pedig minél jobban szeretne példát mutatni fiának a viselkedésével. 

III. Károly király 73 évesen lett a legidősebb uralkodó, aki a 96 éves II. Erzsébet királynő halála után került hatalomra. A királynő a történelem egyik leghosszabb ideig uralkodó személye lett. A népe egyszerűen imádta, nem csoda, hogy a halálakor rengetegen gyászolták őt világszerte. 

A koronázására előző májusban került sor, hatalmas tömegek lepték el akkor Angliát. A videóban látható milyen üdvrivalgás fogadta őket, amikor kiléptek a Buckingham-palota erkélyére. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás