promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lissák Laura teljesen szétnyitotta lábait, átlátszó ruhája pedig semmit sem bízott a fantáziára, mindezt a kamerák előtt
Borítókép:  Youtube - edesharmastalkshow
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őrjítő fotó került elő a táncosnőről, eddig ez elképzelhetetlen volt.

Lissák Laura szemtelenül fiatal kora ellenére (1999-es születésű a szóban forgó hölgy) már hihetetlen sikereket ért el választott szenvedélyében, a versenytáncban. Laura nem csak elképesztően csinos és kedves személyiség, hanem művelt, tájékozott ember is: angolul és németül is kiválóan beszél.

Karrierje során volt már a felnőtt magyar tánc ranglista első helyezettje - amint felnőttkorú lett, 2017-ben. Táncszakmai munkássága során leginkább a latin táncok álltak a középpontban, több neves latin-tánc versenyen is nyert első díjat.
Országos ismertséget a televízióban való szereplés hozott neki, a TV2 nagy sikerű táncos vetélkedőjének, a Dancing with the Stars-nak az egyik legkedveltebb táncosa, T. Danny rapper partnereként.
Laura és T. Danny párosát a szakmai zsűri és a közönség is a szívébe zárta meggyőző és színvonalas produkcióiknak köszönhetően, ennek köszönhetően óriási lehetőség előtt áll a páros: a hétvégén már a műsor elődöntőjében küzdhetnek meg a többi párossal a táncparketten.

A páros szóban forgó női tagja, Laura olyan képet tett közé magukról az Instagramra, amit meglátva nem voltunk benne biztosak, hogy nem a Magyar Nemzeti Cirkusz egyik számát látjuk éppen. T. Danny ezzel a testtel simán elmenne bármilyen artistának, és olyan játszi könnyedséggel veti át a vállára a magát nyílegyenesen tartó Laurát, hogy az a  világ bármelyik színpadán megállná a helyét, nem is beszélve Laura sokat mutató, de mégis elegáns táncruha-költeményéről.

A pikáns, közben ízléses, igazán nőies fotót ide kattintva tudod megtekinteni:

Hétvégén tehát nagy feladat vár a fiatalokra, de mi ezt a fényképet ellátva minden esély meglátunk még arra is, hogy akár az idei évad győztes táncpárosa legyen a Lissák Laura-T. DAnny kettős. Mi mindenesetre nagyon szurkolunk nekik, és nagyon reméljük, hogy Laura továbbra is megörvendeztet minket ilyen elképesztő fényképekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás