promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már régen megvan írva a 2024-es évünk? Riasztó jövendölések érkeztek a legendás bolgártól
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baba Vanga ijesztő jóslatai 85%-ban valóra válnak.​

2023 vége felé tartunk, ami azt jelenti, hogy legendás bolgár jósnő, Baba Vanga, aki állítólag a szeptember 11-i terrortámadást, sőt saját halálát is megjósolta, néhány vadonatúj és ugyanilyen félelmetes jövendöléssel szolgált 2024-re.

Baba Vanga, akinek valódi neve Vangeliya Pandeva Gushterova, 84 éves korában halt meg 1996-ban, néhány jóslata azonban még a halála után is valóra vált. A Bulgáriából származó tisztánlátóról egyébként úgy tartják, hogy egy szörnyű vihar során nyerte el képességét, ami után 12 évesen elvesztette a látását.

Azóta Vanga számos megrázó eseményt megtudott előre megjósolni a történelem során. A balkáni Nostradamusnak is nevezett nő jóslatai 85%-a igaznak valósultak, spt dermesztő módon sok közülük még a halála után is valóra válik.

Először nézzük melyik jóslatai váltak valóra eddig a legendás jósnőnek.

A Kurszk tengeralattjáró katasztrófája

1980-ban Baba Vanga azt állította, hogy előre látta a szörnyű eseményt, amikor az oroszországi Kurszk városát víz borítja majd el és az egész világot megrázza majd És valóban, a legénység összesen 188 tagja halt meg 2000 augusztusában, amikor egy tengeralattjáró elsüllyedt a város közelében.

A 9/11-i támadás

1989-ben állítólag Vanga a következőket mondta:

Horror, horror! Az amerikai testvéreink elesnek, miután megtámadják őket az acélmadarak. A farkasok üvölteni fognak egy bokorban, és ártatlan vér fog csorogni.

Ezek az „acélmadarak” állítólag azok a repülőgépekből kilőtt rakéták, amelyeket az Al-Kaida terroristái használtak 2001. szeptember 11-én.

A saját halála

Baba Vanga teljes pontossággal, hat évvel korábban megjósolta, hogy 1996. augusztus 11-én fog meghalni. Nem sokkal halála előtt pedig azt állította, hogy egy 10 éves francia vak lány örökli majd a képességét.

Baba Vanga 2024-re is készített néhány hihetetlenül ijesztő jóslatot, amelyek a következők:

Vlagyimir Putyin meggyilkolása

A jelentések szerint Vangának olyan látomása volt, hogy az orosz elnököt jövőre valaki a saját országából gyilkolja majd  meg.

Terrortámadások

Azt is megjósolta, hogy 2024-ben terroristák támadást hajtanak  majd végre Európában.

Hatalmas gazdasági válság

Baba azt mondta, hogy jövőre hatalmas gazdasági válság lesz, amely az egész világra hatással lesz.

Hogy ezek közül a jóslatok közül melyek válnak valóra, még várnunk kell, azonban sok jóval nem kecsegtetnek minket, az biztos állítható már most.

(Mirror)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás