promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltitkolt részlet derült ki Berki Krisztián haláláról, Hódi Pamela vallomásától még Hajdú Péternek is elakadt a szava
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela alig tudta legyűrni a könnyeit, amíg elmondta a kemény igazságot.

Többször írtunk már Hajdú Péter műsoráról, ami olyan frissen és üdén mossa össze a televíziós és a streaming csatornás formátumot, ami példa nélküli Magyarországon: éppen emiatt nem szokatlan, hogy ismét a figyelem középpontjába került. Péter remek érzékkel válogatja a vendégeit, valószínűleg abban a szerencsés helyzetben van, hogy presztízs értékű a műsorában szerepelni, így örömmel fogadják el a meghívását a vendégek.

A Beköltözve Hajdú Péterhez koncepciója, hogy a műsorvezető egy ismert sztárral, celebbel tölt el egy estét és ahogyan oldódik a hangulat, úgy lesznek a kérdések is egyre forróbbak és intimebbek. Legutóbb Berki Mazsi okozott komoly meglepetést a nézőknek, alig tudtuk feldolgozni a videóban elhangzottakat. Ha ezután azt gondoltuk, hogy Hajdú lejjebb csavar a turbó fokozatból, de természetesen nem ez történt: tizenkilencre lapot húzott és meghívta a műsorába Berki Krisztián volt párját, Hódi Pamelát.

A hangzatos előzetest ide kattintva tudjátok megnézni, mér ez is rengeteg izgalmat tartogatott, és ebben a kevesebb mint 3 percben is olyan dolgok hangzottak el, amiket alig tudunk megemészteni:


A műsor tematikájához híven nem fog csalódást okozni a nézőknek az adás: a kezdeti udvariassági nevetgélés után egyre keményebb és keményebb témák kerültek elő, percről percre növekszik a feszültség: megtudjuk hogyan találkozott Pamela Berki Krisztián szeretőjével, milyen szavakat intézett hozzá, ahogy az is kiderül az adásból, hogy pontosan mit látott Nati azon a végzetes napon, amikor édesapjának véget ért az élete.

Pamela igazán kemény, határozott nő, de ezeket ő sem tudta érzelmek nélkül elmesélni: könnyek között mesélte el, hogy pontosan mi történt és olyan, mintha újra és újra átélné azt a napot. Kislánya, Nati találta meg édesapját, ami édesanyaként különösen fájdalmas, erre is kitér a beszélgetésben.

A teljes adást, amiről előre szólunk, hogy nagyon felkavaró, azt ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás