promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva lebuktatta Hódi Pamelát, most már mindenki tudja az igazságot
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baukó Éva kitálalt róla, mi áll Hódi Pamela drasztikus fogyása mögött.

Nemrég számoltunk be róla, hogy Hódi Pamela brutálisan lefogyott. A legtöbben úgy vélik, az influenszer egykori szerelme és kislánya édesapja, Berki Krisztián tragikus halála miatt változott meg ilyen hirtelen.

Cikkünk megjelenése után számtalan kommentet kaptunk, köztük az egykori Való Világ szereplőtől, Baukó Évától is, aki nem osztja azok véleményét, akik szerint Pamela a gyász miatt fogyott le. A hajdani villalakó szerint a Nyerő páros következő évada áll a háttérben, amit jelenleg is forgatnak, és amiben - állítása szerint - Pamela és férje, Tóth Bence is szerepelni fog.

„Azért, mert most egy tv műsorban szerepel! És a tvben jól kell kinézni. Nyerő páros ... most forgatják”

- írta Éva.

Több se kellett a kommentelőknek, azonnal reagálni kezdtek Éva hozzászólására, és érdeklődtek nála, hogy a Nyerő páros új évadának végkifejletét is elárulja-e. Persze Éva azonnal és határozottan rávágta, hogy nem, hiszen nem szeretne ismét összetűzésbe kerülni az RTL Klubbal. Tudniillik Baukó Éva korábban több RTL-es műsort elspoilerezett, köztük a Nyerő párost és A Konyhafőnököt is.

Persze volt olyan, aki nem hitte el, hogy Pamela egy műsor miatt fogyott le ennyire. A kommentelő véleménye szerint Baukó csak irigykedik a szép nőkre, köztük az influenszerre is; ráadásul az illető szerint a Nyerő páros új évadát már jóval korábban leforgatták.

„Nem zavar, hogy a nyerőparost már jóval Berki halála előtt forgatták? De okos vagy! Minden szép nőt kritizálsz! Ne irigykedj! Te már kiöregettél! Annyi idősen mint ő, te csak piálni tudtál!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás