promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamela brutálisan lefogyott, mindenki aggódik Berki Krisztián exéért
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela aggasztóan belefogyott a gyászba.

Hódi Pamela nem titkolja, hogy őt is mélyen megérintette Berki Krisztián tragikus halála. Az influenszer 2017-ig volt együtt az egykori médiaszemélyiséggel, akitől kislánya, Natasa Zselyke is született 2013-ban. Pamela természetesen a temetésen is jelen volt, és ott is látszott rajta, hogy egykori szerelme korai halála hatalmas fájdalmat okozott neki.

Bár a férjes asszony azóta is próbálja a pozitív oldalát mutatni az emberek és a világ felé, a közösségi oldalára feltöltött képei alatti kommentszekcióban komoly aggodalom uralkodik, ugyanis sokaknak feltűnt, hogy Pamela brutálisan lefogyott a gyásztól.

„Nagyon lefogytál a gyászban”

„Nagyon szomorú az arcod. Látni nagyon össze vagy törve. Vigyázzatok magatokra”

„Nagyon nagyon vékony lettél, ami érthető a történtek után! Remélem hamar megbirkózol a terheiddel és újra régi fényedben fogsz tündökölni!”

- olvasható az aggódó követők hozzászólásai.

Tény, hogy Pamela rendkívül sokat fogyott a tragédia óta, az arca is vékonyabb lett, és a hasa tájékán is könnyen észrevehető a változás. Az aggódó kommentekre ugyan semmit sem reagált eddig, de biztos mindent meg fog tenni azért, hogy mihamarabb feldolgozza ezt a veszteséget. Mindenesetre az kétségtelen, hogy Pamela így is fantasztikusan néz ki, egy igazi bomba nő, akinek a férjére csak irigykedni lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás