promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyarok ezt is elintézték: Putyinon röhög a fél világ, de Kim Dzsong Un is brutálisan beégett, botrányos videó kelt szárnyra az interneten
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak mi láthattunk meg ebben a helyzetkomikumot, most éghet a két diktátor feje.

Rendkívül szórakoztató videóra lettünk figyelmesek az egyik népszerű Facebook oldalon. Tibi atya egy jellegzetesen modern jelenség: egy Facebookon indult fiktív karakter, méghozzá egy alkoholista pap, aki különböző életbölcsességeket és mémeket oszt meg.
Az eredetileg csupán Facebook-oldalnak indult kezdeményezés később kinőtte magát, és az oldal tulajdonosainak több vállalkozásuk is lett - és ha már az oldal kommunikációjának és humorának központi eleme volt az alkohol, akkor már adta magát a dolog, hogy kocsmát nyissanak.

A most Tibi atya által közzétett videó két főszereplője a világpolitika két meglehetősen ellentmondásos figurája: Vlagyimir Putyin, és Kim Dzsong Un. Nyugaton sem Putyin, sem Kim Dzsong Un nem a demokratikus államvezetéséről híresült el, az észak-koreai vezető már például családjának harmadik generációs tagja az ország első számú vezéreként, és hát Vlagyimir Putyin is egy 4 éves periódust leszámítva azért már bizony 23 éve, vagyis 2000 óta Oroszország elnöke. Azt a 4 éves időszakot, amikor az orosz alkotmány értelmében 2008- és 2012 között nem tölthetett el elnökként, azt a 4 évet államfőként vészelte át, majd tért vissza és azóta is ő a vezető.

A videón a két vezető látható, egy feltehetően rengeteg ínyenc étellel megterített, díszes asztal mellett, ahogy a a kamerák kereszttüzében, erősen megvilágítva, egy nagyon elegánsan és szívükben békével találkoznak. A vicc azonban ezután jön: két pezsgőspohár fogott ki rajtuk, amivel koccintanak, ebben természetesen valamilyen ital is van - de egyik sem iszik belőle egy kortyot sem, csak mosolyognak egy ideig egymásra, majd egy pár másodperc elteltével lerakják a poharakat az asztalra.

Itt tudjátok megnézni az elképesztően poénos videót a két vezetőről:

Ki ugrik be? Dicsértessék!

Posted by Tibi atya on Thursday, November 16, 2023

Tibi atya meglátta a szituációban a helyzetkomikumot, és azzal a felirattal látta el, hogy olyan ez az egész, mint mikor a barátod a rendkívül finom házi pálinkájával kínál téged, de arra kér, hogy előbb te igyál belőle: utalva ezzel valószínűleg arra, hogy a házi pálinkák azért sokszor tudnak meglehetősen rossz minőségűek lenni. Késő tinédzserkori bulizásokon sokan találkozhattak ismerősök innen onnan szerzett, "kerítésszaggatónak" nevezett pálinkával, ami adott esetben elképesztő brutális, súlyos másnapot is tudtak okozni.

A két államfő vélhetőleg a mérgezéstől félt, nem szokatlan ez: egyikük sem akadt fenn a jelenten. Az sem ritka, hogy az ilyen szituációk elkerülésére előkóstolót használjanak.

Itt egy karácsonyi felvételt nézhettek meg Oroszország vezéréről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás