promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Détár Enikő szoknyája a legizgalmasabb helyen csúszott fel, a színésznő porcelánbőrű combtövét pont a kép közepén láthatjuk
Borítókép:  Youtube - BlikkTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Párharcban viaskodó Rékasi Zsigmond is fülig pirulna édesanyja fotója láttán.

Détár Enikőre egyáltalán nem túlzás a díva jelző használata. A Szolnokon született színésznő 1986-ban végezte el a Színművészeti Főiskolát - azóta megismerhettük kőszínházi, film- és szinkronszínésznőként is. Páratlan pályafutását az állam is elismerte, 2009-ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét.
Détár Enikő hosszú ideig párkapcsolatban élt kollégájával, Rékasi Károllyal. Több mint 30 évig voltak házasuk, kapcsolatuk 2013-ben ért véget. Enikő Instagramját nézegetve abban viszont biztosak lehetünk, hogy Enikő mostanában sem unatkozik.

Nem túl régiben nyugtalanító hírt kapott, Rékasival közös fia megsérült a Párharc című műsor forgatásán, de szerencsére nem történt komolyabb baja. Instagram oldalán mostanában közzétett fényképétől mi azonnal az ókori Görögországba képzeltük magunkat - Enikő egy olyan ruhát választott, amit egykor a hellén nemes hölgyek hordhattak.
A ruha gyönyörű szép türkizkék-színben pompázik, csodálatos, ízléses kontrasztot alkotva a bézs mindenféle árnyalatában játszó háttérrel. Enikőt egy fonott, trónszerű széken fényképezték, és mögötte a fal mintha márványból készült volna (vagy legalábbis arra megszólalásig hasonlító anyagból), még inkább ráerősítve a görögös hangulatra.

 Détár Enikő számára az év vége sem a lazításról szól: még idén nem is egy, de rögtön két előadásban is debütál, amelyeknek novemberben és decemberben lesz a premierje. Az egyik darabban Fésűs Nellyvel és Ladinek Judittal közösen lesz látható a Radnóti Miklós Színház színpadán, a Hőhullám című előadásban, a másik pedig a Turay Ida színházban bemutatásra kerülő Anconai szerelmesek.
Enikő lassan 40 éve áll a színpadon, és nagyon nem úgy tűnik, hogy lassítani szeretne - reméljük, még hosszú évekig megörvendeztet minket fantasztikus karaktereivel.

Amennyiben Détár Enikő csodás külsején kívül esetleg többre is kíváncsi vagy, akkor erre a videóra kattintva ismerhetitek meg néhány érdekes gondolatát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás