promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lilu fehérneműben mutatta meg magát, jól meglepte az egész országot a műsorvezető
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lilu gondolt egy merészet, és villantott egyet az Instagramon egész Magyarország kedvéért.

Egykoron még egyetemistaként tűnt fel a Z+ műsorán Kovalcsik Ildikó, majd lett a VIVA és kicsit később az RTL Klub szinte állandó arca. A Lilu becenévre hallgató műsorvezető akkor robbant be igazán a köztudatba, amikor elvállalta 2003-ban a harmadik ValóVilág vezetését. A fiatal lányért akkoriban bolondultak a férfiak, és rengeteg ember kívánsága volt, hogy a szőke hölgyemény végre vállaljon be egy vetkőzést. A mindig is sportos Lilu végül beadta a derekát, ám sosem volt hajlandó mindent megmutatni a nagyérdeműnek. 

A ma már 46 éves Lilu ugyan remek humorról tett tanúbizonyságot az elmúlt évtizedek alatt, rendre komoly műsoroknak is volt vezetője és szerkesztője. Volt idő, amikor részt vett az ország intelligencia szintjének megmérésében. Lilu komoly arcát egyébként nem csak a különböző show-kban láthattuk viszont. Ugyanis többször is kiállt már különböző karitatív események, szerveződések mellett. Ezek pedig általában az RTL Magyarország égisze alatt történtek egy-egy nemes ügy érdekében. Érdekesség, de Lilu a mai napig ennél a csatornánál dolgozik, tapasztaltságának köszönhetően a Cápák között című üzleti-reality vezetését bízták rá. 

A fontos és brandépítő karrierje mellett nem szabad kihagyni az említésből, hogy Lilu kétgyermekes anyuka. Első házassága a világsztár vízilabdázó Varga Zsolttal zátonyra futott. Azonban második férje, az egykori RTL-es operatőr (éppen egy műsor, a Rettegés foka forgatásán), Árva László a mai napig kitart mellette. Bár 2015-ben rettenetes helyzetbe kerültek, és közel voltak a végső kenyértöréshez. Azonban a szerelmesek újra egymásra találtak, és Dávid (2009) után Félix-szel (2019) gazdagodott a család

Mindeközben Lilu nem csak felelősségteljes édesanya és műsorvezető, hanem influenszer is. A "lilugramon" több, mint 141 ezer követője van. Így ők is láthatták, amint pár napja a legendás bugyimárka, a Triumph sportos, lézervágott együttesét reklámozta. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás