promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lilu levetkőzött egy férfimagazinnak, vadító képeken pózol a Cápák között műsorvezetője
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lilu csodateste a férfimagazin címlapjára került.

Kovalcsik Ildikó a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karának hallgatója volt, mikor Lilu néven elkezdett műsorvezetőként tevékenykedni az egykori Z+ (később VIVA) televíziónál, majd később átszerződött az RTL Klubhoz, és a Való Világ házigazdája lett, amit egészen a 7. évadig vezetett. Az RTL Klubon emellett láthattuk a Reggeli-ben, a Dominónap-ban, a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben, a Rettegés fokában, a Csillag születik-ben, a Szombat esti lázban, a Házasodna a gazdában, az X-faktorban, és a Keresem a családom-ban.

A 46 éves, kétgyermekes édesanyát most az RTL üzleti showműsora, a Cápák között 5. évadában láthatjuk minden vasárnap este. Lilu tehát már 20 éve az egyik legnézettebb kereskedelmi csatorna egyik arca, aki számtalan, különböző típusú műsort vezetett már. Azt viszont már kevesen tudják róla, hogy annak idején szerepelt egy férfimagazin címlapján. Talán már ő is megfeledkezett róla, ugyanis tavaly áprilisban egy műtermi fotózáson vett részt, ahol belebotlott a CKM 2002 júniusi számába, aminek ő volt a címlaplánya.

„A műteremben, ahol forgattunk szanáltak...és jó rég nem lehetett nagytakarítás, ha előkerült egy 2002-es magazin, ahol szexiskedem...úristeen....2002...és, aki önfeledt szórakozásra vágyik...ott a 2. kép...az akkor menő mobilról...”

- írta akkor a közösségi oldalára Lilu, aki azt is megmutatta, hogy a magazin ezen számában reklámozták a Nokia 3410-et is, mégpedig a 2002. május közepén mozikba került Star Wars: A klónok támadásával.

Lilu 25 éves volt, mikor a CKM-be fotózták, azóta eltelt 21 év, de még mindig kirobbanó formában van. A követői közül többen is érdekődtek nála, hogy várhatók-e friss felvételek róla, mert úgy néz ki, komoly igény lenne rá.

Egy másik kommentelő eleinte el sem hitte, hogy Lilu van a képen, sokkal inkább az orosz-szerb származású színésznőt, A Kaptár, és Az ötödik elem sztárját, Milla Jovovich-ot látták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás