promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Orosz Barbara vetkőzős képei, férfimagazin címlapján pózolt a dekoratív műsorvezető
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Orosz Barbara már bánja, hogy levetkőzött egy férfimagazinnak, de a képeket nem lehet eltüntetni.

Orosz Barbarát a legtöbben a TV2-n futó Mokka című reggeli műsor vezetőjeként ismerik, de akik régebb óta követik a munkásságát, tudhatják, hogy eredetileg színésznőnek készült. Miután leérettségizett, Gór Nagy Mária Színitanodájába jelentkezett. Első filmszerepét Herendi Gábor nagysikerű filmjében, a Valami Amerikában kapta - igaz, ebben csak egy apró szerepe volt, ami mondhatni emlékezetesre sikeredett.

Barbarát egy házibulis jelenetben láthattuk a népszerű mozifilmben, vérvörös ruhában, amin még a mellbimbója is teljesen átütött.

(Fotó: Valami Amerika/YouTube screenshot)

Később a színésznő nagyobb szerepet kapott az RTL Klubon egykor nagy sikerrel futott, Pasik című sitcom-sorozatban, amiben a szomszédlányt, Zsófikát játszotta. Kétszer is felvételizett a Színművészetire, de nem vették fel, később elvégezte a TV2 szerkesztő-riporter-műsorvezető kurzusát, de ekkor még nem kapott komoly műsorokban munkát.

2008 és 2010 között vezette a Cool Night Extra című erotikus tartalmú, éjszakai műsort, illetve 2009-ben a Vihar a biliben!-t, szintén a Cool-on. Első komolyabb műsorvezetői munkáját 2011-ben kapta meg a TV2-nél, ahol a Talpig nő vasárnap délelőtti, női magazinját vezette, és még ugyanebben az évben indult el a Tűsarok, aminek szintén ő volt a háziasszonya. Orosz Barbara 2019-ben került a Mokkába, és azóta is itt láthatják a nézők.

A dekoratív műsorvezetővel kapcsolatban néhány éve nyilvánosságra hoztak néhány sötét titkot, miszerint több családos, gyermekes férfival is erotikus töltetű üzenetváltásokat folytatott, és az egyik bűnügyi magazin nyilvánosságra is hozott néhányat ezekből a privát beszélgetésekből. Orosz Barbara emiatt feljelentést tett, a nyomozás a napokban zárult le: a hatóság nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékokat, ezért megszüntette a jogosulatlanul vagy a céltól eltérő adatkezeléssel elkövetett személyes adattal visszaélés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatott nyomozást.

Orosz Barbaráról kevesen tudják, hogy 21 éves korában ő is levetkőzött egy férfimagazinnak, de azóta már többször is megbánta ezt.

„Nem szerettem azokat a képeket. A csatornám kérése volt a fotózás. Életemben ez volt az egyetlen alkalom, amikor vetkőztem. Manapság a test megmutatása egészen máshol tart, igaz, szégyenlős nem voltam soha. De hasonló sorozat rólam biztos nem fog többé készülni”

- nyilatkozott korábban a Bors-nak a műsorvezető, aki a CKM-es megjelenés után a Playboy-tól is kapott ajánlatot, de többször is visszautasította.

Elmondása szerint nem is szereti visszanézni azokat az aktfotókat, mert a jelenlegi alakjában sokkal jobban érzi magát. Mikor azok a bizonyos aktfotók készültek a férfimagazinban, még teltebb volt.

„Huszonegy éves voltam, amikor azok a képek készültek. Most érzem jól magam a bőrömben, a 36-os ruhaméretemmel. Magabiztosabb is vagyok, mint akkor, ez nyilván annak is köszönhető, hogy ma már sikeres műsorgyártó céget vezetek, producer vagyok, több lábon állok, így nem vagyok kiszolgáltatva”

- mondta a Mokka műsorvezetője, akinek a pikáns képeit IDE kattintva lehet megnézni.

(Fotó: CKM/Origo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás