promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Gregor Bernadett meztelen képei, hatalmas pénzt kapott régen a vetkőzésért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gregor Bernadett többször levetkőzött a férfimagazinnak, és azt is tudni, mennyiért.​

Gregor Bernadett a munka ünnepén, május 1-jén tölti be az 51. életévét, de még mindig egy természetes szépség, akiért bolondulni tudnának a férfiak. A Jászai Mari-díjas színművész korábban többször is levetkőzött egy-egy férfimagazinnak, aztán a filmvásznon is meztelenkedett – írja az Origo.

Gregor Bernadettről nem túlzás azt állítani, hogy igazi szexszimbólum volt a 2000-es évek elején. Sokan emlékezhetnek még a 2006-ban bemutatott Tibor vagyok, de hódítani akarok című filmre, amiben a kamasz Tibor mindenáron meg akarta hódítani a bombasztikus Lexit, akit Bernadett játszott. A színész ezért a filmért bevállalt egy merész jelenetet is: a medencében vált meg fürdőruhája felső részétől, így aztán az egész ország félmeztelenól láthatta őt.

2000 decemberében jelent meg először az FHM (For Him Magazine) címlapján, ahol ugyan még nem mutatott sokat, de a férfiaknak minden bizonnyal ez is már őrületes látvány lehetett. Gregor Bernadettet itt "hálás szeretőként" tüntették fel, hiszen köztudott volt, hogy a színésznő Zámbó Jimmy-vel folytatott viszont.

(Fotó: FHM)

A Király fia, Zámbó Krisztián annak idején így nyilatkozott erről:

„Beláttam a lakásba, amikor együtt voltak, de ez nyílt titok volt. Amikor nemrég erről beszéltem, felhívtam Editet, hogy ugye, nem bántottam meg. Azt mondta, semmi gond, mert tudott róla... Nem sokkal azelőtt kezdődött a viszonyuk, hogy apu meghalt. Edit és közte akkor már megromlott a kapcsolat.Előfordulhatott volna, ha apu nem hal meg, hogy elválik és Bernivel marad, mert szerelmes volt.Látni lehetett rajta, hogy már nem úgy állt a házasságához”

2001 februárjában jelent meg az a Playboy, aminek címlapján Bernadett a kezével takarja el a mellbimbóit.

„A gyönyörű színésznő, Gregor Bernadett végre meztelenül”

- olvasható a címlapon hatalmas betűkkel. Ebben a fotósorozatban úgy hivatkoztak a színművészre, mint "a fáraók álma".

(Fotó: Playboy)

Ezt követően 6 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Bernadett ismét meztelenül feküdjön a Playboy kamerája elé. Bár a színésznő eleinte hezitált, végül belement abba, hogy még egyszer, utoljára meztelenkedjen.

„Amikor januárban felkértek, vállaljak még egy fotózást, hezitáltam, ám végül úgy döntöttem, még egyszer, utoljára igent mondok. Kikértem a férjem tanácsát is, és ő örömmel beleegyezett. Nagyon tetszenek neki az elkészült képek, s nekem is, így nem bántuk meg a döntést... A várandósság és a szoptatás hónapjaiban tizenöt kilót szedtem fel, s amint abbahagytam a szoptatást, drasztikus fogyókúrába kezdtem. Soha nem voltam még olyan karcsú, mint a fotózáskor. Mámoros érzés volt megszabadulni a feleslegtől! De harmincöt éves vagyok, átadom a lehetőséget a fiatalabb generációnak”

- mondta akkor Gregor Bernadett.

Mint azt a Délvilágnak nyilatkozta, nagyon sokat hízott a terhessége alatt (24 kilót - a szerk.), és miután megszült, nagyon keményen edzett azért, hogy visszanyerje az eredeti formáit. Akkoriban töltötte be a 35. életévét, ezért úgy gondolta, hogy élete delén utoljára megmutatja magát. A fotók megjelenése után nagyon sok pozitív visszajelzést kapott. Elmondása szerint ő sosem volt egy szégyenlős típus, és nála a meztelenség természetes dolog.

„Tusolás közben a kamasz fiam nyugodtan bejöhet a fürdőszobába. Nálunk ez a normális. Ruha nélkül sincs bennem szégyenérzet”

- mondta 16 éve.

És hogy mennyi pénzt kapott 2007-ben a Playboy-tól Gregor Bernadett? 16 éve a lapok arról írtak, hogy 2 millió forintot kapott a képekért, de ez az összeg az idei évben a háromszorosát éri, hiszen 2007-ben még 185 ezer forint volt a havi bruttó átlagkereset. Gregor Bernadett meztelen képei a mai napig elérhető az interneten, például ITT is.

(Fotó: Playboy)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás