promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi meztelenruháján ámul a fél világ, sokat mutató képek készültek a csinos modellről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Palvin Barbi sokat mutató meztelenruhában mutatkozott.

Palvin Barbi teljesen mindegy, milyen ruhát vesz fel, minden jól áll neki. A híres magyar modellt nem véletlenül tartják a világ egyik legszebb nőjének, nagyon sok férfi rajongója pedig pont ezért irigykedik annyira Dylan Sprouse-ra, akivel nemrég házasodtak össze.

Palvin Barbi nemrég a Mugler divatmárka párizsi bemutatóján vett részt, és azonnal elvonta a teljes figyelmet a bemutatásra került ruhakölteményekről. Barbi ugyanis egy igen sokat mutató szettet öltött magára, ami tulajdonképpen egy meztelenruha, hiszen kizárólag csipke van rajta; az sem mindenhol.

Persze az, hogy meztelenruha, csak bizonyos szemszögből nézve elfogadható elnevezés, hiszen nagyon okosan van kivitelezve ez a ruha. Ha megnézzük az alábbi képeket, láthatjuk, hogy a csipke ízlésesen takarja el az intim területeket, ügyelve arra, hogy a viselőjének egy olyan testrésze se lógjon ki belőle, ami miatt címlapra kerülhetne, viszont a szükségesnél több csipke sem került fel rá.

Persze ennél jóval merészebb ruhákat is láttunk már modelleken, világsztárokon, de Palvin Barbiról köztudott, hogy nem szeret semmit megvillantani a nyilvánosság előtt. Ami nem tartozik idegen szemekre, azt ő nem is kívánja közszemlére tenni. Így is éppen elegendőt mutat meg magából ebben a ruhában.

Palvin Barbi ruhája kétségkívül ellopta a show-t a párizsi divatbemutatón, a külföldi hírportálok is külön cikket szenteltek a magyar modell szettjének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás