promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jessica Alba gazellatestét egyetlen vékony neccruhával próbálta eltakarni, esélye sem volt és végül alaposan benézhettünk mindenhová
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jelmeznek indult, végül mindent megmutató villantás lett a vége.

Jessica Alba minden kétséget kizáróan korunk egyik leggyönyörűbb színésznője. A titulust nem mi találtuk ki, voltaképp hivatalos is (bár ahogy a rómaiak mondták, De gustibus non est disputandum, vagyis ízlésről nem lehet vitatkozni): szavazásokon is választották már meg a legszebb színésznőnek. Emlékezetes volt, amikor mindezt a Playboy magazin tette meg, mire Jessica beperelte őket, ugyanis olyan fotókkal illusztrálták mindezt, amelyeknek közléséhez előzetesen nem kérte ki Alba kisasszony engedélyét a nyuszis magazin.

Jessica követőit mindig megörvendezteti valamilyen kacér tartalommal közösségi médiás oldalain. Egy friss videójában pedig egy olyan fúziót mutatott be, amire eddig nem is tudtunk, hogy ennyire vágyunk: Britney Spears bőrébe bújt.
Ha már úgy döntött, benevez a Britney hasonmásversenyre (ami sajnos egyébként nem volt), rögtön két ikonikus szerelésébe is belebújt a hamarosan születésnapot ünneplő Spears kisasszony életművéből.

Az egyik a Britney egyik leghíresebb dalában, a Baby One More Time-ban viselt diáklány-szerelés. A diáklány kifejezés azonban ne tévesszen meg senki, ha Vitay Georgináék az Abigélben így mentek volna iskolába, hamar a diakonissza szobájában találták volna magukat - vagy az iskola falain kívül, megfelelőtlen erkölcsi nívó miatt, világháború ide-oda.

A klippet a jelmezzel együtt ide kattintva tekinthetitek meg:

A másik szerelése pedig akkor volt látható Britney-n amikor 2000-ben gyakorlatilag a populáris zenei élet legfényesebb tündöklő női sztárja volt. A 2000-es MTV Video Awardson Britney Spears mindent vitt, amit csak lehetett a videóklipek díjátadóján: legjobb pop videó, legjobb női videó, legjobb elektronikus dance-videó, és a demokrata különdíj, a közönségdíj is az övé lett.
Jessica Alba valószínűleg tisztelegni akart a mostanában érdekes posztokat közzétevő Britney munkássága előtt, akit a botrányai előtt egy kiváló énekesnőként ismertünk meg. Reméljük, Britney hamarosan visszatér a színpadokra, és újfent zenei tehetségével fog lenyűgözni minket.

Jessica Alba überszexi videója pedig ide kattintva érhető el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás