promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears kezével izgatta bugyi nélküli testét melyen teljesen szétnyílt a ruha, végig be volt kapcsolva a kamera
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Britneyről egyre vadabb tartalmak kerülnek elő, ő pedig vigyáz, hogy minden jól látszódjon a felvételeken.

Britney Spearst minden kétség nélkül rendesen megcibálta az élet. Felemelte, megrágta, kiköpte, majd eltaposta. A 2000-es évek szexszimbólumából és legsikeresebb énekesnőjéből egy tragikus életúttal rendelkező lassan középkorú nő lett, akinek kimaradt 10 év az életéből, melyet most betegesen próbál bepótolni. Időközben édesanya lett, többször elvált, gyámság alá került és nem olyan rég visszakapta szabadságát, ahol a nulláról kell újraépítenie magát.

Legutolsó férje végig kiállt mellette, viharos válásuktól azonban mind a hazai, mind a külföldi sajtó hangos volt: Britney Spears állítólag hűtlen volt. Már a házasságában is többen aggódtak az Instagramon megosztott tartalmai miatt, azonban ezek a többnyire kínos kontentek mostanában határozottan megszaporodtak.

A tematikájuk hasonló: Britney a nappalija közepén áll, többek szerint gyógyszeres befolyásoltság alatt és a kamerát szugerálva szexi mozdulatokat tesz.

Most kifejezetten sok dolog történt az énekesnőnel: árulják gyermekkori otthonát és megjelent önéletrajzi könyve is, melyben finoman szólva is kemény, nyílt és őszinte témákat feszeget fájdalmas nyersséggel, így nem csoda, ha az utóbbi idő ismét megbillentette az érzelmi életét, akár ez is magyarázat lehet az egyre vadabb felvételekre.

Legutóbbi villantása a többinél is erősebbre sikeredett: bugyi nélküli testét illegeti a kamera előtt, miközben kezeivel magát simogatja és közben kéjesen mosolyog a videón. A megosztó felvételt ide kattintva tudjátok megnézni:

Általánosan elfogadott felfogás az, hogy sztárnak lenni egyenlő a boldogsággal. A mérhetetlen luxus, gazdagság, kényelem, az emberek szeretete, a népszerűség, mind olyan dolog, amire (teljesen természetes módon) nagyon sokan vágynak. Azonban van ennek az életnek egy árnyoldala is. Egy olyan oldal, ami nem törvényszerű, hogy együttjárjon az ismertséggel, de sajnos rengeteg sztár jár kézenfogva a sötétséggel és választja a menekülésnek egy nem túl egészséges formáját.

Van aki drogokhoz nyúl, van aki az alkoholt választja, megint mások pedig egész egyszerűen elengedik a többség számára álomvilágnak tartott életet és egy olyan döntést hoznak meg, amihez nagy bátorság kell: átlagos életet élnek és vissza sem néznek Hollywood fényei felé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás